Administrație Favorite 

Prefectul USR-PLUS nu a plecat din funcție! Este încă prefect… pe Facebook!

Prefectul Mihai Tănăsescu, destituit din funcție de premierul PNL, își păstrează funcția pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului.

Prefectul USR-PLUS, destituit săptămâna trecută la pachet cu alți prefecți și subprefecți din țară, reprezentanți ai celor două formațiuni politice, continuă să fie prefect de Ialomița.

Pentru cei care vizitează pagina de Facebook a Instituției Prefectului Ialomița și încă nu au aflat că a fost trimis în civilie de premierul PNL Florin Cîțu, Mihai Tănăsescu este viu și nevătămat în funcția de prefect.

Marți, la ora 18.00, conducerea Instituției Prefectului Ialomița era, conform paginii oficiale de Facebook a instituției, formată din numiții: Prefect: Mihai Andrei Tănăsescu, Subprefect: Tonița Manea, Subprefect: Gheorghe Babagianu.

Fostul prefect, reacție anti-Cîțu dar numai după ce a fost demis

Mihai Tănăsescu, a reacționat printr-o postare pe Facebook imediat ce a devenit oficial actul prin care el a fost destituit din funcția de prefect de Ialomița.

Premierul Florin Cîțu îndeamnă membri USR-PLUS să se dezică de liderii partidului pe motiv că nu ne mai permitem o criză politică.

Ați crezut că dacă ne demiteți o să ne raliem împotriva liderilor partidului? Greșit! Noi am intrat în politică pentru reforme nu să devenim SuperMan!

Nu mai vreți criză politică? E foarte simplu: Demisia! Puteți fi apoi orice personaj doriți fără să intrați în sfera penibilului.”, a transmis curajos Mihai Tănăsescu după ce a fost demis.

Deși parte dintre colegii săi se așteptau ca Tănăsescu să nu aștepte să fie mazilit de premier ci să-și dea demisia în semn de protest odată cu demisiile miniștrilor USR-PLUS, cel care a condus până săptămâna trecută Instituția Prefectului Ialomița s-a agățat cu dinții de funcție și a sperat până în ultima clipă că scapă.

Related posts