Sport 

ADRIAN MOLDOVAN, UNIREA SLOBOZIA: „Îmi place să joc la o echipă ce vrea performanță!”

OPTIMISM. Adrian Moldovan este convins că Unirea Slobozia are forța și valoarea necesare să obțină la finalul campionatului mult râvnitul loc 1 și, implicit, promovarea în liga a doua.

Adrian Savin Moldovan, a început fotbalul la 12 ani, atunci când a ajuns la grupele de copii și juniori ale echipei Politehnica Iași. A parcurs toate etapele specifice vârstei și a făcut pasul spre echipa mare la 16 ani.

Este fan necondiționat Barcelona pentru fotbalul deschis pe care-l practică formația catalană. A venit la Unirea Slobozia să progreseze, să promoveze și să joace tot aici și în liga a doua.

Adrian, ce te-a atras la Unirea Slobozia?

Știu de Unirea Slobozia din sezonul în care s-a luptat la promovare cu Politehnica Iași. Mi-a plăcut de atunci cum juca echipa și când m-au solicitat am venit cu drag pentru a mă implica în proiectul frumos al promovării în liga a doua. Când domnii antrenori, președintele clubului și conducerea Consiliului Județean Ialomița vorbesc doar de promovare nu poate fi decât o provocare mare pentru un tânăr fotbalist.

Este promovarea un obiectiv prea îndrăzneț pentru Unirea Slobozia?

Mie îmi place să joc undeva unde se dorește performanță. La Unirea Slobozia avem toate condițiile asigurate și depinde doar de noi dacă ne vom bucura la finalul campionatului pentru promovare. Este un obiectiv abordabil, seria nu este una de speriat. Noi trebuie să fim serioși, să avem grijă și să câștigăm cât mai multe meciuri.

Cum au fost pentru tine meciurile în tricoul Unirii Slobozia?

Au fost meciuri bune în fața unor adversari incomozi. Am cam rămas dator mai ales față de spectatorii care vin să ne susțină la meciurile de pe teren propriu. Sper ca în meciul dintre Unirea Slobozia și CS Afumați să mă achit de datorii, dacă pot spune așa, și pentru meciul mai puțin reușit de mine la Tunari.

Avem toate condițiile asigurate la Unirea Slobozia și depinde doar de noi dacă ne vom bucura la finalul campionatului pentru promovare. Este un obiectiv abordabil, seria nu este una de speriat. Noi trebuie să fim serioși, să avem grijă și să câștigăm cât mai multe meciuri.” (ADRIAN MOLDOVAN, Unirea Slobozia)

Meciul cu Afumați este momentul adevărului pentru Unirea Slobozia?

Este un meci de șase puncte în care nu avem voie să le permitem să ia distanță față de noi, ba, dimpotrivă, noi să trecem din nou în fața lor pe primul loc în clasament.

Unde se simte cel mai bine pe teren Adrian Moldovan?

Am jucat și atacant, și mijlocaș stânga, și în spatele vârfului. Depinde mult de echipă și de relațiile de joc dintre noi. Eu mă simt cel mai bine atunci când sunt mijlocaș stânga.

Acum ești la Unirea Slobozia. Pe termen mai lung unde te vezi ca fotbalist?

Nu m-am gândit. Important este ca în vară să promovăm în liga a doua. Voi continua la Unirea Slobozia în măsura în care cei de la club mă vor dori în continuare. Nu mi-am propus să marchez în acest sezon un anumit număr de goluri ci îmi doresc să câștigăm fiecare meci iar dacă voi avea un aport la succesul echipei cu goluri ori cu pase decisive atunci voi fi de două ori mai mulțumit.

Related posts