Eveniment Favorite 

ALERTĂ, PERICOL PENTRU CONSUMATORI! Dacă ai aceste două produse cumpărate de la Kaufland nu te spăla cu ele, te poți îmbolnăvi!

Două produse de igienă corporală comercializate în rețeaua Kaufland au fost retrase din lanțul de magazine în mod voluntar și preventiv din motive ce țin de protecția consumatorului.

Alertă, pericol pentru consumatori! Dacă ai aceste două produse cumpărate de la Kaufland nu te spăla cu ele, te poți îmbolnăvi!

Anunțul vine direct de la reprezentanții rețelei de magazine Kaufland, care au anunțat că vor achita contravaloarea produselor cumpărătorilor ce le restituie, fie că au sau nu bonul fiscal doveditor.

Producătorul Weulbier – Kosmetik GmbG Germania a anunțat că retrage cele două produse voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor.

Este vorba de articolele Bevola Gel de duș Mango & Piersică și Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic. Ambele produse sunt ambalate în flacoane de 500 ml și vândute de Kaufland. 

Dacă ai aceste produse acasă nu le folosi! Kaufland îți dă banii pe ele chiar dacă nu mai ai bonul de achiziție.

În cadrul unui control de rutină a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.”, au anunțat pe site-ul propriu cei de la Kaufland.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a dispus retragerea de la comercializare a celor două produse ce pot fi periculoase pentru consumatorii care le folosesc.

Clienții care au achiziționat unul dintre cele două produse sunt rugați să acorde atenție informării și să nu-l mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și a primi contravaloarea sa, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.”, adaugă Kaufland într-un comunicat oficial.

Related posts