Administrație Favorite 

ATENȚIE, PRIMĂRIA SLOBOZIA FILMEAZĂ! Polaris spală mediatic și cu încălcarea legislației privind sănătatea publică pubelele de gunoi din Slobozia

SPĂLĂTURI DE IMAGINE. Primăria Slobozia ajută operatorul de salubritate din municipiul reședință de județ să-și spele imaginea mai urât mirositoare decât pubelele neigienizate.

Polaris Constanța, operatorul de salubritate pe mâna căruia Primăria Slobozia a dat colectarea deșeurilor, uită cu desăvârșire obligațiile asumate prin contract.

Uitarea nu este sancționată de municipalitate care, mai mult, în total dispreț față de cetățenii care-i achită salariile dolofane lună de lună, o ajută să cosmetizeze realitatea cu materiale publicitare postate pe pagina de facebook a Primăriei Slobozia.

Primăria Slobozia se laudă video că Polaris Constanța încalcă legislația!

După o vară în care locuitorii au avut parte doar de mirosuri pestilențiale livrate non-stop de pubelele de deșeuri nespălate, Polaris Constanța și Primăria Slobozia au decis ținute de mână una pe cealaltă să spele la impresia artistică câteva pubele.

Înarmați cu substanțe chimice prezentate drept ecologice, gunoierii au descins cu una bucată angajată de la Direcția de cultură a Primăriei Slobozia, scoasă din producția culturală și băgată adânc în deșeuri, pe post de reporter de teren și una bucată cameră de luat vederi, plătită fie de Polaris, fie de la bugetul local.

Porniți cu gândul de a spăla în primul rând imaginea firmei de salubrizare, băieții deștepți din afacerea cu gunoaie au reușit performanța să încalce legislația ba chiar să fie lăudați de Primăria Slobozia pentru asta!

Levigatul și substanțele dezinfectante periculoase pentru mediu s-au făcut una cu asfaltul deși operatorul publicitar a avut grijă să ridice camera de vederi mai sus de nivelul solului.

Imaginile primite de la unul dintre locatarii din zona stadionului ne arată în detaliu cum gunoierii se apucă de treabă abia după ce dintr-un autoturism al Polaris coboară duduia de la cultură și cameramanul care își ocupă pozițiile pentru executarea materialului publicitar al Primăriei Slobozia.

Operațiunea executată în grabă lasă în urmă substanțele amestecate cu levigatul, operatorul și reprezentanții Primăriei Slobozia ignorând astfel prevederile OMS 119/2014.

Acestea prevăd la articolul 4 că platformele de gunoi trebuie impermeabilizate, cu asigurarea unor pante de scurgere, prevăzute cu sistem de spălare și sifon de scurgere, totul racordat la sistemul de canalizare al localității.

Related posts