Favorite Sport 

FOTBAL, LIGA 3: SC Popești Leordeni și Unirea Slobozia s-au anulat reciproc și conduc seria

REMIZĂ ALBĂ. SC Popești Leordeni și Unirea Slobozia rămân neînvinse și după etapa a treia din seria a doua a ligii a treia de fotbal. Remiza fără goluri le menține în această ordine în fruntea clasamentului.

SC Popești Leordeni – Unirea Slobozia a fost meciul zilei în liga a treia. Două echipe cu maxim de puncte înaintea startului meciului, formații ce vizează promovarea în liga a doua. Miza partidei și-a pus amprenta și a rezultat un meci bărbătesc, cu multe dueluri fizice și fără prea multe ocazii clare de gol.

Gazdele au început avântat și au avut o primă jumătate de repriză în jumătatea adversă, cu fundașii urcați până la mijlocul terenului. Aglomerația din fața careului lui Poiană i-a împiedicat însă pe ilfoveni să pătrundă frontal spre poartă.

Mingile aruncate la bătaie ori șuturile fără pericol din afara careului n-au adus emoții în tabăra Unirii Slobozia care a reușit prin jocul exact al fundașilor Lazăr și Ibrian să dejoace planurile de atac adverse.

Scăpați cu bine din presiune Moise, Chebac și Moldoveanu au început să arate că Unirea nu a venit doar să se apere. Lovitura cu capul a atacantului Moldoveanu și șutul la o palmă de rădăcina barei expediat de Năstase aveau să anunțe unica mare ocazie de gol a primei părți.

Se întâmpla în minutul de prelungire, corner executat cu efect, mingea trece de primul buchet de jucători și ajunge oarecum neașteptat la fundașul Lazăr care nu reușește să lovească mingea în plin din interiorul careului mic și gazdele răsuflă ușurate.

Unirea Slobozia a presat dar a lipsit ultima execuție

Unirea Slobozia a revenit de la cabine decisă să marcheze și în minutul 47 Chebac este servit în interiorul careului, șutează cu pământul, portarul este depășit dar mingea trece la o palmă de bara laterală.

În minutul 50 Constantin Toma șutează din afara careului peste transversală pentru ca peste două minute să se consume ceea ce avea să fie unica șarjă periculoasă a celor de la Popești Leordeni: șut Onțel, fundașul Lazăr șterge mingea cu capul și o deviază dar plonjonul lui Poiană este pe cât de inspirat pe atât de eficient.

Oaspeții își reiau ofensiva și se joacă doar în jumătatea gazdelor care dau senzația că au terminat benzina și că abia așteaptă fluierul de final. Unirea Slobozia urcă pe flancuri dar centrările sunt fie direct în adversari, fie prea lungi și imposibil de transformat în ocazii clare de gol. Chiar și așa, în minutul 65 Toma centrează din corner până la Danciu iar lovitura de cap este scoasă miraculos de portarul Dragomir.

Este rândul oaspeților să se stingă iar SC Popești Leordeni încearcă prin lansări în adâncime și mingi aruncate din lovituri libere din propria jumătate să lovească letal în ultimele zece minute.

Unirea Slobozia se apără atent chiar dacă lasă impresia că degajările sunt disperate iar pe partea ofensivă noii intrați nu produc acel plus dorit de antrenorul Enache Costea.

Meciul se încheie cum a început, 0 – 0, o remiză care îi bucură și pe cei de la CS Afumați prezenți în tribună, formație ce se încurcase cu o zi înainte, doar 1 – 1 pe terenul celor de la Înainte Modelu.

SC Popești Leordeni, Unirea Slobozia și CS Afumați ocupă în această ordine primele trei locuri în clasamentul seriei, fiecare având 7 puncte. (CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA MECI!)

SC Popești-Leordeni: Dragomir, Moldoveanu, Marciuc, Bolozan, Anghel, Dinu, Tudor, Braga, Pătrașcu, Onțel, Andreescu. Au mai jucat: Meluță, Ciochină, Dincă. Antrenor: Sorin Colgeag.

UNIREA Slobozia: Poiană, Comșa, Ibrian, Lazăr, Toma, Lemnaru, Chebac, Danciu, Moise, Năstase, Moldovan. Au mai jucat: Hertu, Răduca, Gherasim. Antrenor: Enache Costea.

Related posts