Favorite Politică 

AUR cu scandal în Ialomița. Parlamentarii se „alintă” între ei

AUR Ialomița stă pe un butoi de pulbere. Cei doi senatori pe care-i are formațiunea politică nu se menajează deloc când vorbesc unul despre celălalt.

AUR cu scandal în Ialomița. Senatoarea Rodica Boancă sare la gâtul celor doi colegi parlamentari, deputatul Titus Păunescu și senatorul Adrian Costea.

Semn că apropierea alegerilor parlamentare din 2024 și, cel mai probabil, pierderea primului loc pe lista pentru Senat, generează nervi și îngrijorări pentru Rodica Boancă.

Rodica Boancă: „Adrian Costea e un toxic, o eroare!”

Potrivit colegilor de la Barikada.ro, Rodica Boancă, supranumită „Șoșoaca ialomițeană”, trece prin momente de tensiune maximă după ce a aflat că a ieșit din planurile conducerii naționale AUR pentru un nou mandat de parlamentar.

Fără primul loc pe lista de Senat a partidului la alegerile parlamentare de la anul, Boancă aruncă în spațiul public cu venin asupra celor doi colegi parlamentari ialomițeni.

Pentru ea deputatul Titus Păunescu este un om aservit atât PSD, cât și PNL. ”PSD-istul #Titus #Păunescu, deputatul AUR de Ialomița, cu zero activitate parlamentară, dar maestru la lins clanțe, șoferul preferat al domnului Simion, omul trimis de conducere AUR să negocieze peste tot cu PSD, PNL, Pro România, ALDE.”, a transmis Rodica Boancă pe Facebook.

Cea care a câștigat un fotoliu de senator doar grație extragerii NOROC a legii electorale de redistribuire la nivel național a voturilor unui partid parlamentar, susține că, cităm: „…cei care au transformat AUR într-o afacere, racolează toți compromișii de la alte partide, care nu promovează oamenii buni, …domnul secretar general al partidului, Titus Păunescu, deputat de Ialomița, care stătea doar în birourile sefilor de la PSD și PNL Ialomița și nu numai.”

De furia Rodicăi Boancă nu scapă nici Adrian Costea, al doilea senator AUR de Ialomița.

Domnul Adrian Costea este o eroare pe care mi-o asum. Eu l-am invitat, eu l-am pus pe liste, eu i-am făcut campanie. Este o eroare pe care am comis-o din neștiință politică. Este o eroare pentru că, în afară că nu-și face treaba la Senat, la locul lui de muncă, lipsește foarte mult, nu respectă indicațiile de vot. Are o viziune pe care eu nu o înțeleg și la care nu pot să ader, vorbește foarte urât cu oamenii în organizație, a avut conflicte cu aproape toată lumea cu care s-a intersectat. Nu este un om de echipă, este un personaj foarte toxic, care a încercat tot timpul să creeze disensiuni.”, spune Rodica Boancă.

Adrian Costea: „Rodica Boancă își proiectează propriile defecte asupra altuia

Luat în bătaia puștii de colega din Senat, Adrian Costea nu rămâne dator și îi întoarce „urările de bine”.

Cu cine să aibă doamna Boancă conflicte în organizație, că are acolo doi obosiți și doi semianalfabeți? Cu cine să se certe? Are doi semianalfabeți care lucrează pentru ea și îi bagă limba în ureche și ea stă să îi asculte. Ăsta e nivelul ei de politician.”, este de părere Costea.

Cât privește observațiile conform cărora nu am făcut nimic în teritoriu sau că mă cert cu toată lumea, asta se numește în psihologie ”projection”. Să îți proiectezi propriile tale defecte asupra altuia. Este exact ce face ea. (ADRIAN COSTEA, senator AUR de Ialomița)

Parlamentarul ialomițean o acuză că a preluat modelul PSD de a aduce oameni cu autocarul atunci când a participat la ședința de partid în care s-a proclamat candidat AUR pentru fotoliul de primar al municipiului Slobozia.

E bună la pus în scenă, eu zic să fie regizor. Regizor al noului val. Nu are oameni în organizație. Doamna Boancă e o artistă, un regizor al noului val și locul ei la Cannes, nu la București. Poate chiar și la Oscar…”, a adăugat Adrian Costea.

Related posts