Social 

BILANŢ: Un an de www.infoialomita.ro cu peste 100.000 vizitatori unici din toată lumea!

AUDIENŢĂ. 102.620 vizitatori unici este cifra oficială înregistrată de site-ul de ştiri www.infoialomita.ro pe data de 21 martie, la exact un an de la apariţia sa în peisajul informativ ialomiţean. Cei mai mulţi cititori ai materialelor sunt din România, capitala Bucureşti conducând în top cu 43.508 vizitatori unici.

Miercuri, 21 martie, site-ul www.infoialomita.ro a împlinit un an. Creat din dorinţa de a informa cât mai exact ialomiţenii, site-ul de ştiri a abordat în totalitate doar subiecte de interes judeţean. Chiar dacă a avut un public ţintă limitat la zona judeţului Ialomiţa, site-ul a ajuns cu informaţiile sale în toate zonele de pe glob, unde românii interesaţi au ţinut să fie la curent cu ce se mai întâmplă pe plaiurile lor natale.

Consilierii secretarului de stat Alexandru Potor în top!

Gândit şi creat pe sistemul înregistrării unei singure vizualizări din partea aceluiaşi vizitator unic (majoritatea site-urilor de profil „păcălesc” prin adăugarea ca vizită nouă a unui text de fiecare dată când un acelaşi vizitator unic deschide pagina respectivă, simplul „refresh” la pagină modificând contorul!), www.infoialomita.ro a avut cea mai mare audienţă, 28.982 citiri, la textul despre soţul vicepremierului Sevil Shhaideh propulsat peste noapte şeful consilierilor secretarilor de stat din Ministerul Agriculturii, în echipă cu secretarul de stat Alexandru Potor, fost candidat PSD Ialomiţa la alegerile parlamentare din anul 2016. (Vezi textul AICI!)

23.171 vizitatori unici au citit articolul despre demiterea inspectorului şcolar judeţean Ialomiţa de către ministrul educaţiei pentru greşelile omologului său din fruntea Inspetoratului Şcolar Judeţean Arad, aproape 12.000 de citiri adunând ştirea anulării diplomelor de bacalaureat obţinute prin plata cu până la 350 euro a fiecărei note „umflate” de către profesorii corectori.

Ziua cu cei mai mulţi vizitatori unici a fost 26 februarie, atunci când site-ul a fost primul care a anunţat că au fost suspendate cursurile şcolare din cauza viscolului şi a ninsorii în condiţiile în care autorităţile judeţene au amânat nepermis de mult luarea acestei decizii importante pentru asigurarea securităţii elevilor ialomiţeni.

Slobozia, prima pe lista utilizatorilor unici din Ialomiţa

Cum era de aşteptat, România, cu 92.544 vizitatori unici, conduce în topulul ţărilor de unde provin cei care citesc www.infoialomita.ro. Urmează apoi cu peste 3.000 de vizitatori unici Marea Britanie, Italia şi Germania sunt la egalitate cu peste 1.600, Spania, SUA, Franţa şi Belgia urmându-le în ierarhie. Români din America de Sud, America de Nord, Asia, Africa ori Australia citesc cu regularitate textele publicate, toate ţările din Europa fiind reprezentate pe harta vizitatorilor site-ului.

În plan judeţean, cei mai mulţi vizitatori unici (22.392) provin din municipiul Slobozia, semn că oamenii au prins rapid gustul articolelor despre modul în care administraţia publică locală le gestionează taxele şi impozitele locale. 4.722 vizitatori unici sunt din Feteşti iar 3.874 sunt din Urziceni. La nivel naţional conduce capitala cu 43.508 vizitatori unici, urmată de Ialomiţa, Constanţa, Iaşi şi Cluj.

Related posts