Sport 

PROGRAM DAT PESTE CAP DE VREME: Patru meciuri în doar zece zile pentru Unirea Slobozia

DECIZIE FRF. Codul portocaliu de viscol şi ninsori a amânat pentru data de 3 aprilie meciul pe care Unirea Slobozia trebuia să-l joace vineri la Tulcea. Miercuri cu Farul Constanţa şi sâmbătă cu Metalul Buzău sunt următoarele meciuri de pe stadionul „1 Mai” din Slobozia, ambele cu începere de la ora 15.00.

Iarna târzie a bulversat programul seriei a doua a Ligii a treia la fotbal. După ce prima etapă în care Unirea Slobozia trebuia să joace pe teren propriu cu Farul Constanţa s-a mutat miercuri, 28 martie, din pricina vremii neprielnice de la începutul lunii martie, etapa din acest weekend a fost şi ea reprogramată de oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Asaltaţi de comunicări venite din partea cluburilor organizatoare ce anunţau că nu au posibilitatea de a pregăti suprafeţele de joc aşa cum se cuvine pentru defăşurarea meciurilor şi sub ameninţarea blocării şoselelor din sudul şi estul României, oamenii din FRF au dus etapa 17 pe data de 3 aprilie, iar etapa de juniori pe data de 2 aprilie.

„Întrunit joi, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapelor din Liga 3 şi a competiţiilor de juniori. Deciziile au fost luate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi în urma solicitărilor venite din partea cluburilor. Astfel, s-a hotărât amânarea etapei următoare din Liga 3, programată pe datele de 23 – 24 martie, pentru data de 3 aprilie şi a etapelor competiţiilor de juniori, ce urmau să se dispute pe 23 – 24 martie, pentru data de 2 mai.”, au anunţat oficialii FRF.

Dublă pe teren propriu, cu Farul Constanţa şi Metalul Buzău

Rămasă acasă vineri când ar fi trebuit să joace în deplasarea cu Delta Tulcea, Unirea Slobozia se pregăteşte pe un teren sintetic acoperit în condiţiile în care suprafaţa de joc de pe stadionul „1 Mai” este acoperită cu zăpadă. „Sperăm ca până miercuri, la ora meciului cu Farul Constanţa, terenul să se prezinte în condiţii cât mai bune şi spectacolul fotbalistic să nu aibă de suferit.”, a anunţat Ilie Lemnaru, managerul AFC Unirea Slobozia.

După meciul de care se leagă ultimele speranţe pentru o promovare obţinută in-extremis, Unirea primeşte la sfârşitul săptămânii vizita formaţiei Metalul Buzău, o nou-promovată cu rezultate remarcabile în turul campionatului, atunci când a reuşit să smulgă în minutul 97 un rezultat de egalitate, 2 la 2, în faţa echipei din Slobozia.

După dubla de pe teren propriu, pentru echipa antrenată de Enache Costea urmează o dublă deplasare: mai întâi, pe 3 aprilie, la Tulcea, pentru restanţa din etapa 17, şi apoi pe 6 aprilie, într-o etapă ce se va disputa doar vineri, meci cu Înainte Modelu, partide din care staff-ul tehnic nu acceptă decât varianta a şase puncte din şase.

Unirea Slobozia ocupă acum locul 4 în clasamentul seriei a doua, are 32 de puncte după 15 meciuri jucate şi a ratat weekend-ul trecut şansa de a se apropia la doar trei puncte de liderul seriei, Progresul Spartac Bucureşti, confruntarea directă de la Slobozia dintre cele două echipe încheindu-se nedecis, 2 la 2, după ce în minutul 4 gazdele conduceau cu 2 la 0!

 

 

Related posts