Sport 

Buturuga mică nu a deranjat carul mare: Unirea Slobozia câștigă la scor de set alb

Buturuga mică CS Năvodari, echipă de Liga 4, nu a avut vreo șansă în Cupa României cu Unirea Slobozia, formație neînvinsă în Liga 2.

Buturuga mică nu a deranjat carul mare de-apoi să-l mai și răstoarne. Unirea Slobozia a câștigat în faza a IV-a a Cupei României la scor de set alb la tenis de câmp, 6 – 0.

CS Năvodari n-a reușit să pună reale probleme echipei lui Adrian Mihalcea și se poate lăuda cu un unic șut pe poartă în prelungirile primei reprize.

Buturuga mică a fost prea mică

CS Năvodari n-a rezistat decât 8 minute în meciul disputat pe teren propriu cu Unirea Slobozia.

Aureolată de calificarea în dauna altei echipe de Liga 2, Unirea Constanța, o umbră a formației Farul Constanța de sezonul trecut, echipa de Liga 4 a încercat printr-o apărare totală să țină cât mai mult de un scor alb pe tabelă.

A fost nevoie de o singură greșeală de marcaj în minutul 8: lovitură liberă din dreapta, Lazăr deviază până la Turcu iar atacantul nu-l iartă pe portar cu un șut din cădere de la 7 metri.

Unirea Slobozia a căutat apoi golul doi dar s-a lovit de un careu plin și toate încercările de atac prin faze construite până în fața porții au fost respinse de defensivă.

Până la pauză Ibrian a reușit să marcheze din interiorul careului mic dar centralul a anulat golul pe motivul unui fault în atac care de fapt nu a existat.

Unirea Slobozia a dat o mână de goluri în partea secundă

Reveniți de la odihnă, oaspeții și-au luat adversarii tare și în minutul 54 Romașcanu îl oprește prin fault în suprafața de pedeapsă pe Turcu iar Trașcu înscrie de la punctul cu var.

Este momentul în care gazdele cad definitiv iar până la finalul meciului este doar festival de ratări și de goluri la poarta celor de la CS Năvodari.

În minutul 63 Unirea beneficiază de o lovitură liberă poziție centrală, fundașul Lazăr trage ca din tun iar plonjonul portarului este inutil, scorul urcă la 3 – 0.

Adrian Mihalcea trimite garda tânără pe teren iar pofta de gol este și mai mare. Două driblinguri în viteză ale lui Bolohan, urmate de o pasă în spate și șut imparabil, fără preluare, gol marcat de debutantul Alexandru Eavaz.

Bolohan driblează apoi doi fundași, dă mingea pe lângă portar însă golul este evitat în ultimul moment de un apărător care trimite în corner din fața porții goale.

Golul 5 cade cu 6 minute înainte de finalul timpului regulamentar. Decu îl ține în careu pe Suciu la un corner și centralul acordă lovitură de la 11 metri.

Ivan trage slab, pe centrul porții, și portarul Zaharia respinge ca la handbal. Se bucură doar două secunde căci lovitura de pedeapsă se repetă la semnalizarea tușierului. A doua oară execută Suciu, fără speranțe pentru portarul gazdelor.

Supărarea lui Ivan trece în al treilea minut al prelungirilor partidei, șut plasat din interiorul careului și Unirea Slobozia se califică mai departe cu scorul de 6 – 0. (VEZI AICI FOTO DE LA MECI!)

În faza a V-a a Cupei României Unirea Slobozia joacă pentru un loc în optimile de finală cu Politehnica Timișoara, meci pe teren propriu programat, cel mai probabil, pe 22 septembrie, de la ora 16.30.

CS NĂVODARI: Zaharia – Năstase, Evdochim, Acasandrei, Bujor, Romașcanu, Chehaia, Crecan, Decu, Ciornea, Fița. Rezerve: Lipovanu – Roman, Beu, Dragu, Radu, Lazăr, Ștefan, Cazan. Antrenor: Constantin Funda.

UNIREA SLOBOZIA: Poiană – Ibrian, Suciu, Lazăr, Mihai, Trașcu, Lemnaru, Matei, Ivan, Radu, Turcu. Rezerve: Ciupercă – Greu, Cruceru, Bolohan, Dinu, Dorobanțu, Eavaz, Dragomir. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Related posts