Favorite Politică 

CANDIDATURI: Deputatul Tinel Gheorghe şi Victor Orban, în tandem pentru şefia PNL

PLANURI. Singurul parlamentar ialomiţean liberal speră să câştige bătălia internă şi îl susţine pe Victor Orban pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Deputatul Tinel Gheorghe a făcut un anunţ pe care-l anticipau toţi liberalii ialomiţeni: va fi unul dintre candidaţii pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL, funcţie ce se va adjudeca la Convenţia de la sfârşitul lunii aprilie. Deloc întâmplător, decizia a fost rostită alături de Victor Orban, cel care şi-a anunţat candidatura pentru şefia organizaţiei naţionale a Partidului Naţional Liberal, într-o postură ce se vrea a fi un mesaj clar pentru toţi liberalii ialomiţeni şi eventualii contracandidaţi că deputatul are susţinere necondiţionată de la nivel central.

Orban vrea să ia pulsul la nivel local

„M-am înscris în cursa pentru preşedinţia PNL şi am început o campanie asiduă de comunicare cu colegii mei din teritoriu ce se face prin deplasările în judeţe şi discuţiile cu cei mai importanţi oameni ai unui partid, cei din organizaţiile locale, şi mi-am propus cel puţin două vizite în fiecare judeţ. La prima întâlnire vreau să vorbesc mai puţin şi să ascult mai mult pentru că sunt interesat ce gândesc colegii mei de la firul ierbii, de la talpa PNL, oamenii ce ştiu foarte bine care este starea de spirit în comunităţile lor şi care au resimţit toate deciziile şi acţiunile partidului la nivel naţional. Vreau să le aflu nemulţumirile, criticile dar, mai ales, care le sunt propunerile, ideile şi sfaturile pe care vor să mi le dea.”, a anunţat Victor Orban. Alături de el, deputatul Tinel Gheorghe a anunţat că s-a decis să candideze la preşedinţia organizaţiei judeţene, cea pe care o conduce în acest moment cu statut de preşedinte interimar: „Suntem singurul partid de opoziţie la nivel judeţean şi vrem să gândim o strategie care să ne permită să câştigăm alegerile viitoare. Am decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Ialomiţa şi până la Convenţia Judeţeană voi prezenta planul meu de viitor pentru PNL.” La un umăr distanţă, Victor Orban are nevoie de susţinerea cât mai multor organizaţii din ţară şi nu a ratat momentul de a-şi arăta sprijinul: „Domnul deputat Tinel Gheorghe este un bun colaborator şi prieten, am lucrat foarte bine la nivelul Camerei Deputaţilor, cu rezultate de succes.”

„Suntem singurul partid de opoziţie la nivel judeţean şi vrem să gândim o strategie care să ne permită să câştigăm alegerile viitoare. Am decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Ialomiţa şi până la Convenţia Judeţeană voi prezenta planul meu de viitor pentru PNL.” (TINEL GHEORGHE, deputat PNL)

Related posts