Favorite Social 

CARTIERUL TINERILOR SLOBOZIA: Unii montează, alții strică, iluminatul public nu funcționează pe unele străzi

Bătaia de joc a autorităților municipale la adresa celor care și-au ridicat construcții în cartierul tinerilor din Slobozia nu dă semne să se încheie.

Iluminatul public abia realizat și promovat de municipalitate nu funcționează pe anumite străzi în exact anotimpul în care orele de întuneric sunt cam tot atâtea cu orele cu lumină naturală.

Cei mai mulți dintre locuitorii din cartierul Gării Noi din Slobozia „se bucurăde beznă pe străzile încă neterminate în ceea ce privește infrastructura rutieră.

Ne rupem mașinile în gurile de canal de pe străzi. Primăria Slobozia ne-a promis că până la sfârșitul anului străzile vor fi gata. Mai sunt doar două săptămâni și vine 2020 peste noi în aceleași condiții., se plâng proprietarii care au case și mașini.

Becurile stâlpilor din mijlocul trotuarului rămân stinse

Iluminatul public mai mult nu funcționează după ce niște „Dorelde la gaze au lucrat pe străzi la branșamente individuale și au rupt cablurile de alimentare cu energie electrică.

Problema a ajuns și la urechile lui Adrian Mocioniu, primarul municipiului Slobozia, care a găsit cea mai la îndemână rezolvare. Ați ghicit, o postare pe facebook!

Disfuncționalitățile în ceea ce privește iluminatul public pe anumite străzi din Cartierul Gării Noi provin de la faptul că atunci când s-a intervenit la rețeaua de gaze naturale pentru branșamente particulare s-au produs afectări ale cablurilor de la rețeaua de iluminat public., recunoaște primarul de Slobozia.

Adrian Mocioniu nu le transmite cetățenilor nemulțumiți și o dată la care iluminatul public va funcționa normal dar le oferă încă o promisiune.

Investiția de iluminat public fiind încă în perioada de garanție nu s-a putut interveni cu terți pentru remedierea situației. A fost contactat agentul economic care a realizat investiția urmând ca săptămâna viitoare să intervină pentru remedierea situației. Cu scuzele de rigoare privind disconfortul creat, vă asigur de toată implicarea pentru remedierea cât mai urgentă a situației., a promis online primarul Adrian Mocioniu.

Iluminatul public în cartierul tinerilor se laudă cu o particularitate administrativă de neinvidiat.

Specialiștii” plătiți de la bugetul local și supravegheați de administratorul public Gheorghe Puia au reușit performanța de a realiza un trotuar pe linia trasată de stâlpii de iluminat public.

Related posts