Administrație Favorite 

DECIZIE A INSTANȚEI: Consiliul Local Amara a avut dreptate când l-a schimbat din funcția de viceprimar pe Daniel Ionuț Mihai

Tribunalul Ialomița a decis astăzi că eliberarea lui Daniel Ionuț Mihai din funcția de viceprimar al orașului Amara este legală.

Daniel Mihai Ionuț, soldatul disciplinat aflat sub comanda lui Victor Moraru, rămâne în continuare fără funcția de viceprimar al orașului Amara.

Înlocuit prin Hotărâre de Consiliu Local adoptată în noiembrie anul trecut, acesta a formulat două cereri în instanță.

Prima viza anularea Hotărârii iar cea de-a doua suspendarea deciziei luată cu o majoritate covârșitoare de consilierii locali , unii dintre ei chiar colegi din PSD.

Instanța a respins astăzi solicitarea de suspendare a Hotărârii de Consiliul Local, în ciuda argumentelor livrate de apărătorul său.

Fostul viceprimar plânge și acum după leafa de viceprimar la Primăria Amara

Într-o încercare disperată de a-l îndupleca pe judecător să-l repună în funcția de viceprimar, avocatul a depus doi „fluturași de salarii”.

Manevra semi-lacrimogenă s-a vrut o demonstrație a dramei prin care trece Daniel Ionuț Mihai, cel care câștigă mult mai puțin acum decât atunci când era în conducerea Primăriei Amara.

Ni se spune că a fost revocat din funcție prin voință politică. Eu știu că după decembrie 1989, ne spune și Constituția, suntem stat de drept. Dreptul înseamnă primarea legii, nu a încăierărilor politice și a lătrăilor…, a spus avocatul fostului viceprimar.

Cuvintele nu au avut darul de a impresiona instanța și decizia a fost cea așteptată, solicitarea de suspendare a Hotărârii de Consiliu Local a fost respinsă.

Respinge cererea având ca obiect suspendare executare act administrativ, formulată de reclamantul Mihai Daniel Ionuț, în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local Amara, ca neîntemeiată.”, se arată în minuta publicată pe site-ul Tribunalului Ialomița.

Instanța a respins ca neîntemeiată cererea reclamantului de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată, se mai spune în Hotărârea nr. 53/2020.

Daniel Ionuț Mihai are termen 5 zile pentru a formula recurs și la cât de disperat este să recâștige leafa de viceprimar cu siguranță va apela la acest drept.

Related posts