Eveniment Favorite Social 

Căzănești: Mărțișoare confecționate de doamnele din Organizația Femeilor Social Democrate, vândute în scop nobil

Căzănești: Zeci de mărțișoare confecționate de femeile social-democrate pot fi cumpărate la evenimentul de joi, 15 februarie.

Mărțișoare confecționate de doamnele din Organizația Femeilor Social Democrate din Căzănești vor fi puse în vânzate pentru un scop nobil, sărbătorirea Zilei Femeii în oraș.

Mărțișoarele realizate cu măiestrie și dăruire pot fi achiziționate joi, 15 februarie, în cadrul evenimentului „Târgul mărțișorului” ce se va desfășura la Casa de Cultură din Căzănești, începând cu ora 13.00.

 

„Fiecare mărțișor spune o poveste frumoasă despre noi, femeile, cele care punem pasiune în tot ceea ce ne propunem. Acțiunea stă sub sloganul ,, Reînvie tradiția românească”, tradiție care trebuie păstrată cu sfințenie, pentru că ea ne definește că nație.”, prezintă evenimentul special Viorica Andronache, viceprimarul orașului Căzănești.

Banii obținuți din comercializarea mărțișoarelor confecționate de femeile social-democrate vor fi folosiți, exclusiv, pentru organizarea în localitate a Zilei Femeii.

Related posts