Favorite Politică Sănătate Social 

Raluca Dumitrescu: „Investițiile în serviciile medicale cresc încrederea locuitorilor din Ialomița în spitalele din județ”

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, salută investițiile făcute în Spitalul Județean Slobozia dar și în celelalte unitățile medicale.

Raluca Dumitrescu a fost prezentă la finalizarea lucrărilor de modernizare a Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Ialomița și salută modul în care administrația județeană s-a preocupat în ultimii ani de creșterea calității actului medical.

Ne dorim ca aceste spații de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia să fie cât mai rar folosite pentru că nu ne dorim o populație bolnavă, ne dorim o populație care să aibă acces la tot ce are nevoie atunci când situația o impune.”, este de părere Raluca Dumitrescu.

Ea observă cu satisfacție că investiții majore nu sunt doar în ceea ce privește cea mai mare unitate medicală din județ ci și la celelalte trei spitale din Fetești, Țăndărei și Urziceni:

Avem cele patru mari centre spitalicești ce au fost renovate și dotate la standarde europene, fiecare dintre ele fiind în acest moment în diferite etape de implementare a proiectului. Cred că cel mai avansat este proiectul de la Fetești ce a prins o finanțare și pe cealaltă programare europeană, un model pentru noi toți în ceea ce privește calitatea serviciului pentru pacienții cu COVID.”

Aceste investiții în modernizarea infrastructurii de sănătate arată preocuparea Consiliului Județean Ialomița, a Partidului Social Democrat în mod special, pentru creșterea calității vieții pacienților și locuitorilor din județul Ialomița. (RALUCA DUMITRESCU, deputat PSD de Ialomița)

Este adevărat, ne trebuie mai mulți medici, ne trebuie mai multe cadre de specialitate, motiv pentru care încercăm să-i ofertăm nu doar prin accesul la o aparatură medicală de ultimă generație dar și prin bunăvoința prin care Consiliul Județean Ialomița și toți edilii o arată cadrelor medicale de înaltă calificare profesională.”, adaugă parlamentarul PSD.

În opinia sa, astfel de investiții nu fac decât să crească încrederea populației în actul medical local iar cetățenii din Ialomița vor alege să se trateze aici în locul unor tratamente solicitate la București pentru că își prețuiesc mai mult timpul și apreciază că persoana care are nevoie de actul medical este cât mai apropiată de familie.

Related posts