Eveniment Favorite 

COD ROȘU IALOMIȚA: Viscolul a omorât trei oameni. Un bebeluș este a patra victimă a urgiei albe

Orele de cod roșu de viscol ce au paralizat întreg județul Ialomița au lăsat în urmă patru victime. Un bebeluș a murit după ce mămica lui s-a chinuit mai bine de 5 ore să ajungă la Spitalul Slobozia.

Pagubele materiale însemnate din Ialomița au fost dublate, din nefericire, de pierderea de vieți omenești în noaptea zilei de miercuri spre joi.

Un bărbat în vârstă de 30 ani din localitatea Grivița a fost găsit mort în casă de vecini după ce viscolul și-a mai domolit din intensitate.

Acceași soartă a avut-o și o bătrână de 75 ani din Ghimpați, descoperită și ea în casă moartă de câteva ore.

Un al treilea deces s-a înregistrat în Ion Roată, o femeie de 77 ani din localitate a fost găsită înghețată în stradă, în zona bisericii.

Dacă în cazul femeilor s-a considerat că este vorba de moarte naturală, trupul bărbatului din Grivița a fost transportat pentru necropsie la Medicină Legală pentru a fi eliminate orice suspiciuni de moarte violentă.

Bebelușul născut după o intervenție dramatică nu a supraviețuit

Echipele de salvatori au avut în noaptea zilei de miercuri una dintre cele mai grele misiuni: să aducă o gravidă de la Scânteia la Slobozia.

Cu o sarcină de 38 săptămâni femeia a stat mai bine de cinci ore de când a plecat de la domiciliu și până a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Ambulanța nu a putut trece de Iazu iar femeia gravidă a fost adusă cu greu de la Scânteia de voluntarii serviciului local pentru situații de urgență.

Gravida a născut după aventura teribilă prin care a trecut dar bebelușul nu a supraviețuit, relatează www.guraialomitei.com.

Alte două femei, din cele 62 de ialomițence aflate însărcinate în 9 luni, au fost aduse să nască la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Related posts