Administrație Favorite 

DEMITERE: Primarul Adrian Mocioniu se răzbună pe echipa de consilieri PSD prin demiterea șefului DADP Slobozia

Adrian Mocioniu a anunțat într-o conferință de presă că a semnat dispoziția privind încetarea contractului lui Petre Valeriu Roșca în fruntea DADP Slobozia.

Pretextul lui Adrian Mocioniu de a scăpa de unul dintre directorii susținuți politic de PSD a fost ziua de iarnă ce a trecut peste Slobozia.

Lovit cu cod roșu de vreme severă, municipiul a fost afectat de vântul puternic ce a luat pe sus bucăți de acoperișuri și a scoc copaci din rădăcini.

În acest timp echipele de intervenție de la DADP Slobozia, coordonate de directorul Valeriu Roșca și sprijinite de Poliția Locală, au lucrat non-stop la degajarea căilor de circulație.

Cum viscolul s-a potolit abia joi în jurul prânzului, s-a intervenit cu utilajele DADP în partea a doua a zilei de joi.

Prea târziu și prea puțin, a considerat primarul Adrian Mocioniu, care a găsit țapul ispășitor în persoana lui Petre Valeriu Roșca.

Primarul municipiului Slobozia a transmis astăzi că datele furnizate de șeful DADP nu au fost conforme cu realitatea din teren, așa cum a perceput-o el.

La verificarea pe care am făcut-o personal pe teren nu se vedea niciun fel de implicare. Nu am văzut nici măcar personalul care era raportat. Am emis astăzi o dispoziție prin care am încetat contractul de management al domnului director Roșca., a anunțat primarul Adrian Mocioniu.

În locul directorului Roșca activitatea instituției din subordine va fi preluată de directorul adjunct sub directa coordonare a administratorului public Gheorghe Puia, omul de casă al primarului Adrian Mocioniu.

Roșca este de mult timp pe lista neagră a primarului Adrian Mocioniu

Disensiunile dintre primarul Adrian Mocioniu și directorul DADP au început în momentul în care primarul a dezertat din PSD pentru a se afișa pe piept cu Pro România.

Petre Valeriu Roșca a fost somat să se înscrie în Pro România, așa cum a făcut-o administratorul public Gheorghe Puia, dar șeful DADP a refuzat.

Ulterior, Roșca nu a fost de acord să intervină cu oamenii și utilajele DADP la amenajarea Pieței Revoluției în condițiile în care obiectivul era sub contract cu o firmă privată.

Participarea lui Petre Valeriu Roșca la unele reuniuni ale PSD nu i-au picat deloc bine primarului municipiului Slobozia.

Picătura care a umplut paharul a fost opoziția consilierilor locali PSD de a da cimitirul în administrarea DADP Slobozia pentru ca, ulterior, acolo să fie numit șef Radu Paros.

Consilierul personal al primarului Adrian Mocioniu deține cea mai puternică firmă de pompe funebre din Ialomița și una dintre cele mai mari din România, potrivit datelor de bilanț al activității pe anul 2018.

Nu întâmplător, anunțul de demitere a lui Petre Valeriu Roșca s-a făcut în tandem, Adrian Mocioniu – Radu Paros (foto).

Demis în conferință de presă, directorul DADP a anunțat că nu i-a fost adusă la cunoștință rezilierea contractului și că în zilele următoare va avea o reacție publică.

Related posts