Administrație Favorite Social 

Constantin Marin: „Traficanții de droguri trebuie să dispară iar copiii noștri trebuie să rămână în siguranță!”

Constantin Marin, prefectul de Ialomița, solicită instituțiilor publice cu atribuțiuni de control să nu nege existența drogurilor în județ.

Constantin Marin, prefectul județului Ialomița, a solicitat în cadrul ședinței ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) implicare totală și toleranță zero față de traficul și consumul de droguri.

Șeful Instituției Prefectului a cerut reprezentanților Poliției și Jandarmeriei să intensifice acțiunile de control pentru depistarea, în primul rând, a celor care comercializează droguri. Cu accent deosebit la vânzarea lor tinerilor și a adolescenților din unitățile de învățământ.

„Subiectul este pe cât de sensibil, pe atât de complex și complicat. Încep prin a vă sugera să nu negați existența acestei probleme. O dată recunoscută, înseamnă că am făcut deja primii pași în această luptă crâncenă. Luați poziții ferme și clare cu privire la prevenire, faceți comisii, mergeți în școli, faceți activități, lucrați tot ce este omenește posibil pe acest segment.”, a cerut prefectul.

Consumul de droguri, mai ales în rândul tinerilor este cea mai mare nenorocire a zilelor noastre, motiv pentru care toate autoritățile trebuie să facă front comun pentru prevenirea acestui fenomen. (CONSTANTIN MARIN, prefect de Ialomița)

În calitatea sa de prefect al județului Ialomița, el a recunoscut că legislația actuală este deficitară, că personalul cu atribuțiuni pe linia prevenirii și combaterii consumului de droguri este puțin ori că anumite instituții nu se implică cât ar fi necesar în stoparea traficului de droguri.

„Obiectivul însă rămâne același: traficanții de droguri trebuie să dispară, iar copiii noștri trebuie să rămână în siguranță. Instituția Prefectului încurajează și sprijină orice activitate derulată în zona aceasta, iar eu personal vă rog să fiți implicați și responsabili!”, a adăugat Constantin Marin.

Related posts