Favorite Sport 

Unirea Slobozia joacă sâmbătă pe teren propriu cu Steaua București. Biletele se găsesc la sediul clubului

Unirea Slobozia, echipa de pe primul loc în Liga 2, va juca sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11.30, cu Steaua București.

Unirea Slobozia, singura formație neînvinsă din Liga 2, a urcat la primul loc în eșalonul doi fotbalistic după victoria din deplasare cu CSC Șelimbăr.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea reia cursa pentru calificarea în play-off după pauza de două săptămâni dictată de meciurile echipelor naționale cu un meci pe teren propriu.

Vizitatoare este Steaua București, echipă care rămâne una dintre cele mai periculoase din Liga 2, în ciuda unei prime părți de campionat mai ezitante.

Formația vizitatoare are un bilanț dominat de meciuri încheiate la egalitate, 6 din cele 9 jucate până acum. Pe terenurile străine, Steaua are o victorie (6 – 2 cu Unirea Dej), trei remize (1 – 1 cu Chindia Târgoviște, 0 – 0 cu Concordia Chiajna și 4 – 4 cu Gloria Buzău) și o înfrângere (2 – 3 cu CSC Șelimbăr).

Mai mult ca niciodată, în meciul cu Steaua avem nevoie de aportul publicului. Ei vor veni cu 500 – 600 suporteri și, având în vedere locul nostru în clasament, ar fi normal ca stadionul să fie plin iar spectatorii să ne încurajeze. (ADRIAN MIHALCEA, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Preț majorat doar la meciul cu Steaua București

Accesul în tribunele Stadionului Municipal din Slobozia se va face și la meciul cu Steaua București pe aceleași reguli ca la fiecare confruntare de pe teren propriu.

Doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții cu vârsta până în 18 ani vor aveea acces gratuit în tribune, la fel ca deținătorii de abonamente la Tribuna Oficială.

Bilet de intrare la meciul Unirea Slobozia – Steaua București vor avea de plătit doar domnii. Spre deosebire de meciurile de până acum, când prețul a fost de 10 lei, pentru partida de sâmbătă prețul biletului de acces este de 20 lei.

Măsura a fost luată de oficialii AFC Unirea 04 Slobozia ca urmare a dublării costului cu firma de pază, care va asigura la meci efective mărite având în vedere că oaspeții vor avea la Slobozia câteva sute de suporteri.

Pentru toate celelalte meciuri pe care Unirea Slobozia le mai are de disputat pe teren propriu în acest an (cu Gloria Buzău și cu Ceahlăul Piatra Neamț) prețul biletelor va reveni la 10 lei, au precizat cei din conducerea clubului.

Related posts