Eveniment Favorite 

Constantin Marin: „Vă mulțumim că ați pus Ialomița pe harta acestei națiuni!”

Constantin Marin, prefectul județului Ialomița, le-a mulțumit militarilor care au participat la exercițiul multinațional SABER GUARDIAN 23.

Constantin Marin, prefect de Ialomița, și Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița, au fost gazdele dezbaterii privind finalizarea exercițiului multinațional SABER GUARDIAN 23.

Reprezentanții celor mai importante două instituții din administrația județeană i-au felicitat pe militarii care au participat la acest exercițiu.

Împreună au stabilit viitoare colaborări privind exercițiile de acest gen ce se vor desfășura în zona de est a județului Ialomița, pe malul brațului Borcea, în localitatea Bordușani.

Împreună cu toți colegii din administrația centrală și locală am depus toate eforturile pentru ca exercițiul să se desfășoare în bune condiții. Profesia mea este aceea de profesor de geografie și știu că locurile alese în România pentru desfășurarea antrenamentelor militare sunt strategic foarte bine poziționate.”, a spus prefectul de Ialomița.

El le-a transmis militarilor recunoștința pentru protecția României, a Europei și a întregii lumi civilizate.

Celebrăm împlinirea a 30 de ani de relații internaționale de cooperare și parteneriat între Statul Român și Statul Alabama. La mulți ani cu trăinicie, respect și responsabilitate! Dumnezeu să ne ajute și să ne dea pace!”, le-a urat Constantin Marin militarilor americani prezenți la sediul Instituției Prefectului Ialomița.

Related posts