Favorite Sport 

CONVOCARE: Denis Dragomir, junior la Unirea Slobozia, a bifat a patra selecție la naționala României U15

VIITOR. Fotbalistul Denis Dragomir pregătit de antrenorul Ion Ionescu a fost convocat din nou la naționala României U15. El a fost titular într-unul dintre meciurile de pregătire cu selecționata similară a Ciprului.

Unirea 04 Slobozia se mândrește cu o nouă convocare la o echipă națională a României. Rod al unei munci susținute de vulcanicul antrenor Ion Ionescu, omul de care se leagă carierele multora dintre fotbaliștii tineri din lotul actual al echipei mari.

Sunt tineri jucători ce se visează mari campioni ai fotbalului românesc și, de ce nu, mondial, copii ce au încălțat pentru prima dată ghetele de fotbal pe terenurile din Slobozia.

Denis Dragomir, atacantul naționalei de mâine

Denis Dragomir este un ultim exemplu elocvent despre pasiunea și ambiția puse în slujba fotbalului juvenil la grupele de copii și juniori ale clubului Unirea 04 Slobozia.

Cu un antrenor Ion Ionescu de o viață alături de viitorii fotbaliști, grupa de juniori C 2005 – 2006 face performanță și livrează la naționala României U15 un atacant pentru naționala mare de peste câțiva ani.

Denis Dragomir a fost convocat la un stagiu de pregătire al lotului național al României U15, stagiu ce a cuprins și două meciuri de verificare cu selecționata similară a Ciprului.

Partidele au avut loc în Complexul Național Mogoșoaia iar în lotul mare strâns de antrenorii Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru și Valentin Sinescu a ajuns și Denis Dragomir.

Acesta a rămas pe bancă în primul meci, încheiat la egalitate, scor 1 – 1, dar a fost titularizat în a doua partidă amicală cu Cipru U15.

Denis Dragomir a făcut o primă repriză consistentă, cu acțiuni periculoase la poarta adversarilor dar nu a reușit să înscrie. După pauză a fost înlocuit cu Adrian Caragea, cel ce avea să marcheze unicul gol al partidei câștigate de România U15.

Antrenor mândru de elevii săi

Antrenorul Ion Ionescu este de departe cel mai bucuros om din cadrul clubului Unirea 04 Slobozia atunci când sosește o convocare la echipa națională pentru un fotbalist pregătit de el.

A avut acest sentiment de mândrie atunci când Mihăiță Lemnaru ajungea la naționala României U18, îl are de fiecare dată când Denis Dragomir îmbracă tricoul naționalei României U15 și îl va avea, cu siguranță, și la următoarele convocări ale jucătorilor de la Unirea 04 Slobozia.

Denis merită felicitări pentru ce a realizat, este o performanță sportivă deosebită care îl obligă în același timp la muncă, seriozitate, disciplină și dorința permanentă de a se autodepăși, fie că este vorba de antrenamente ori de meci.”, este mesajul antrenorului Ion Ionescu după convocările elevului său la naționala României.

Ion Ionescu nu-i uită nici pe colegii lui Denis Dragomir din grupa 2005, copii pe cât de talentați pe atât de ambițioși, o generație de la care iubitorii fotbalului ialomițean așteaptă viitori fotbaliști de top.

Aș vrea să felicit întreaga grupă 2005 din care Denis Dragomir face parte, grupa formată din copii serioși și talentați, dornici de performanță, copii cărora le doresc să calce pe urmele colegului lor și să atingă în viața sportivă cele mai înalte cote ale performanței.”, a adăugat antrenorul Ion Ionescu.

Related posts