Eveniment Favorite 

RĂZBUNARE IEFTINĂ: Gest penibil făcut de președintele PSD Slobozia la depunerea coroanelor de 1 Decembrie

Un gest făcut de Alexandru Stoica, fost primar la municipiului Slobozia și președintele organizației PSD Slobozia, a avut darul de strica solemnitatea momentului.

Manifestările prilejuite de Ziua Națională a României au început la Slobozia cu depunerea de coroane de flori la Monumentul Mihai Viteazul din Piața Unirii.

Într-o ordine stabilită de Gigi Petre, prefectul județului Ialomița, au fost depuse coroane de flori de către Instituția Prefectului, Consiliul Județean Ialomița, Primăria Slobozia și alte instituții publice.

Partidele politice au fost lăsate la urmă, după ce s-a consumat gestul de cinstire a înaintașilor de către organizațiile de veterani de război ori al celor ce au avut un rol activ în Revoluția din decembrie 1989.

Gesturi urâte din partea președintelui PSD Slobozia

Pentru prima dată în istoria post-decembristă organizația PSD nu a mai depus prima coroana de flori, aceasta fiind precedată de organizația PNL.

Alexandru Stoica, președintele PSD Slobozia, s-a strâmbat când a auzit că PNL va depune coroană de flori înaintea PSD.

Decizia luată de prefectul Gigi Petre l-a enervat la culme pe Alexandru Stoica, fost primar al municipiului Slobozia și președinte al PSD Slobozia.

Președintele PSD Slobozia a avut pe chip o grimasă urâtă când a fost anunțat că va depune coroane Partidul Național Liberal.

El le-a cerut în mod expres celor ce au purtat coroana să o pună peste cea a PNL în așa fel încât să o acopere în totalitate.

Vedeți că ați pus-o puțin cam lateral. Deasupra la ăștia de la PNL vreau s-o așezați! Așa, acum e bine, nu se mai vede deloc!”, a spus Alexandru Stoica printre dinți, zâmbind apoi satisfăcut (vezi foto!).

Președintele organizației PSD Slobozia este foc și pară după ce în municipiul Slobozia forțele politice de dreapta s-au unit și au învins PSD și partidele de stânga la turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Related posts