Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: O persoană de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia a murit

În Ialomița 32 persoane infectate cu noul coronavirus și-au pierdut viața. Ultima victimă era internată la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia.

Un bătrân de 93 ani infectat cu Covid-19, îngrijit de câțiva ani în Centrul de la Slobozia, a murit. Astfel, din totalul de 65 de persoane infectate în centrul de protecție socială, trei persoane au decedat până acum.

Ultima raportare oficială, prezentată astăzi de Institutul Național de Sănătate Publică, indică în județ un număr total de 609 îmbolnăviri, cu 5 mai multe față de ieri, bilanț ce plasează Ialomița pe locul 13 la nivel național, cu o medie a infectării de 2,22 la mia de locuitori.

În afara cazurilor noi de infectare cu Covid-19, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, pentru un ialomițean s-a reconfirmat prezența noului coronavirus.

La nivel național, în ultimele 24 de ore s-au anunțat alte 27 decese (19 bărbați și 8 femei) pentru un total de 2.101 persoane. Numărul de noi îmbolnăviri a fost de 1.030 iar până acum s-au efectuat în total 1.009.273 teste.

PSD IALOMIȚA MERGE CU PREȘEDINTELE PARTIDULUI LA ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Related posts