Favorite Politică 

PSD IALOMIȚA MERGE CU PREȘEDINTELE PARTIDULUI LA ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

PSD Ialomița îl susține pe Marian Pavel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Lui Victor Moraru i s-a propus un loc eligibil ca parlamentar dar a refuzat.

PSD Ialomița joacă tare în alegerile locale programate pe 27 septembrie. Marian Pavel, președintele organizației județene, este candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Da, președintele partidului, Marian Pavel, va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean!”, a anunțat astăzi Marian Pavel. Un anunț anticipat încă din martie de infoialomita.ro. 

Șeful PSD Ialomița spune că decizia aparține Comitetului Executiv care a fost aproape în unanimitate de acord ca el să fie candidatul la cea mai importantă funcție publică desemnată prin vot la nivel județean.

Este o decizie a CEx-ului… Am consultat 99% din membrii Comitetului Executiv, iar 98% au fost de acord cu candidatura mea la Consiliul Județean!”, a explicat Pavel. Întrebat dacă acel 1% împotrivă este votul lui Victor Moraru, Marian Pavel a râs cu sub-înțeles.

Președintele social-democraților ialomițeni a precizat că alegerea sa în detrimentul actualului șef al Consiliului Județean Ialomița nu reprezintă o sancțiune politică aplicată de PSD lui Victor Moraru.

Nu este o sancțiune pentru domnul Moraru, el are posibilitatea de a candida în cadrul partidului pentru o altă demnitate publică. Și nu este o situație specială în condițiile în care opt dintre președinții de organizații județene din țară candidează pentru această funcție!”, spune senatorul Marian Pavel.

Înainte de a fi președinte de Consiliu Județean sau senator faci parte dintr-o echipă. O echipă care te sprijină și luptă alături de tine pentru a realiza proiecte sociale și economice pentru ialomițeni. Iar această echipă este PSD Ialomița!”(MARIAN PAVEL, PREȘEDINTE PSD IALOMIȚA)

Nominalizarea lui Marian Pavel maximizează șansele PSD de a conduce pentru alți patru ani instituția județeană ce gestionează cea mai mare parte a banilor alocați județului Ialomița de la bugetul de stat.

Cu el candidat primarii social-democrați sunt obligați să scoată oamenii la vot pentru a oferi partidului un scor electoral suficient de mare pentru a avea majoritatea în Consiliul Județean Ialomița.

Nu va fi prea greu, Marian Pavel este extrem de apreciat de primarii PSD din teritoriu după ce a coordonat cu succes campaniile electorale pentru alegerile locale din 2012 și 2016, când social-democrații din Ialomița și-au surclasat adversarii politici.

DRAGOȘ SOARE, CANDIDAT PNL LA PRIMĂRIA SLOBOZIA: „Mocioniu, ai început mandatul cu o minciună și îl termini cu o altă minciună”

Related posts