Fără categorie Favorite Politică 

ALEGERI LOCALE 2020: PSD, majoritate la Fetești și o înfrângere onorabilă la Urziceni

PSD Ialomița i-a nominalizat pe Laurențiu Șonchereche, acum viceprimar, și pe Elena Buculescu, consilier local, pentru funcțiile de primar la Fetești, respectiv Urziceni.

PSD încearcă să confirme poziția de partid majoritar în municipiul Fetești și să facă uitată cât mai repede perioada mai puțin reușită cu primarul social-democrat Sorin Gafițoi, cel care la un moment dar chiar și-a dat demisia din partid!

Laurențiu Șonchereche (foto) dorit și de Marian Neacșu în struțo-cămila Pro România, este candidatul PSD pentru funcția de primar în Fetești.

Șansele de reușită sunt mari, el vine din postura de viceprimar în funcție, în vreme ce PNL pregătește cea mai proastă alegere posibilă, falimentarul fost primar Gheorghe Catrinoiu, trimis la plimbare de alegători cu patru ani în urmă.

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, este convins că alegătorii din municipiul Fetești le vor oferi prin vot atât primar cât și majoritate social-democrată în Consiliul Local Fetești.

Aici, cu siguranță, un cuvânt greu de spus va avea puternica organizație locală, coordonată cu succes de Viorel Nica, consilier județean PSD.

Urziceni, tărâm interzis pentru PSD

Nu la fel de vesele sunt perspectivele electorale în ceea ce privește municipiul Urziceni, dominat autoritar de (prea) mulți ani de Constantin Sava, primar PNL în acte.

Pentru el PSD n-a reușit să găsească un candidat suficient de puternic spre a-i încurca socotelile. Doamna Elena Buculescu, consilier municipal la Urziceni, este adversarul cel mai bun pe care și-l putea dori primarul în funcție.

Luată la mișto în Consiliul Local la pachet cu ceilalți consilieri PSD ori de câte ori a avut chef Constantin Sava, Elena Buculescu nu a reacționat pe măsură.

Ea se pregătește să ofere partidului o înfrângere onorabilă doar grație simpatiilor social-democrate destul de mari în municipiul din vestul județului care este parcă anesteziat și incapabil să se despartă de colericul edil.

PSD IALOMIȚA MERGE CU PREȘEDINTELE PARTIDULUI LA ȘEFIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Related posts