Eveniment Favorite 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Peste 600 persoane venite din străinătate sunt izolate la domiciliu

Ialomița înregistrează vineri seară 617 persoane aflate în izolare la domiciliu în cadrul măsurilor de evitarea a răspândirii îmbolnăvirilor cu coronavirus.

În afara ialomițenilor reveniți din străinătate și aflați în izolare la domiciliu, 34 de persoane sunt în carantină și numărul confirmărilor cu coronavirus rămâne la trei cazuri.

Este vorba de o femeie de 28 ani din Bordușani, revenită din Italia, o femeie de 54 ani din Țăndărei și o tânără de 18 ani confirmată cu coronavirus când se afla la locuința din Rași a concubinului.

În ciuda zvonurilor rostogolite și amplificate haotic, după cum relatează www.barikada.ro, nu au mai existat alte cazuri confirmate în ultimele 24 de ore.

A existat o singură suspiciune în cazul unui copil din Urziceni ce prezenta o răceală severă dar pentru care, din fericire, oficialitățile au anunțat în cursul serii că rezultatul testului de coronavirus a ieșit negativ.

La nivel național sunt 308 cazuri confirmate, cele mai multe în București. Autoritățile raportează 31 de însănătoșiri la persoanele cu coronavirus, cele mai multe dintre ele la Timișoara.

Related posts