Eveniment Favorite Sănătate 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Serviciul de Ambulanță Țăndărei, decimat de coronavirus

Patru angajați ai Serviciului de Ambulanță Țăndărei au fost depistați cu coronavirus. Tot personalul a fost izolat la domiciliu.

Serviciul de Ambulanță Țăndărei a rămas fără oameni după ce mai mulți salariați au primit rezultate pozitive la testele COVID-19.

Primul caz de coronavirus la unul dintre angajați a fost confirmat în data de 11 aprilie.

Testele făcute de Direcția de Sănătate Publică Ialomița întregului personal medical, asistente și șoferi au primit rezultate două zile mai târziu.

Din nefericire alți trei angajați au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Doi dintre ei au fost internați la Spitalul Municipal Fetești. 

Cel de-al treilea infectat, aflat într-o stare medicală mai proastă, a fost trimis spre internare la Spitalul Colentina din București.

În urma înregistrării acestor 4 cazuri pozitive s-a dispus măsura de izolare la domiciliu a întregului personal medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Țăndărei, a anunțat Instituția Prefectului Ialomița.

Cum activitatea Serviciului de Ambulanță Țăndărei a fost suspendată, Spitalul Orășenesc Țăndărei va fi deservit de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Slobozia.

În cursul zilei de astăzi a fost anunțat un nou deces în județul Ialomița. Este vorba de o asistentă medicală de 42 ani din cadrul Spitalului Orășenesc Țăndărei.

La nivelul județului Ialomița sunt declarate 430 persoane în carantină, 529 persoane autoizolate, 108 persoane confirmate cu coronavirus, 9 persoane decedate și doar 8 vindecate.

Related posts