Eveniment Favorite Sănătate 

CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Spitalul Urziceni, „campion” la cadre medicale infectate

Spitalul Municipal Urziceni are în acest moment șase cadre medicale confirmate pozitiv în urma testării specifice coronavirus.

Două asistente și o infirmieră din Spitalul Municipal Urziceni completează lista cadrelor medicale infectate în județul Ialomița.

Cele trei lucrează la Secția de Interne a unității medicale, în perimetrul căreia este amenajat izolatorul pentru suspecții de COVID-19.

www.barikada.ro anunță că alte trei cadre medicale din Spitalul Municipal Urziceni sunt în prezent internate la Institutul „Marius Nasta” din București după ce au fost confirmate cu noul-coronavirus.

Cazurile pozitive s-au înmulțit în ultimele zile în municipiul Urziceni și în comuna Bărbulești.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ÎN IALOMIȚA: Izolete din folie de solar la Spitalul Municipal Urziceni

Din datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, în cele două localități au fost confirmate până acum 100 de îmbolnăviri, peste 40% din numărul total la nivel județean.

Cum numărul de decese din zonă este mic, autoritățile județene consideră că nu este cazul ca Urziceni sau Bărbulești să se transforme în localități de carantină totală, pe modelul Țăndărei.

Spitalul Municipal Urziceni poate intra pe lista spitalelor-suport COVID-19 dacă Ministerul Sănătății va accepta propunerea venită de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița.

Related posts