Favorite Sport 

Costel Enache: „Dacă avem naivitatea să privim Baia Mare ca pe o echipă nou-promovată vom avea probleme”

Costel Enache, antrenorul principal al echipei Unirea Slobozia, cere seriozitate din partea fotbaliștilor la primul meci oficial din campionat.

Costel Enache debutează ca antrenor principal la Unirea Slobozia în meciul cu Minaur Baia Mare, programat vineri, 5 august, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Slobozia.

Atenție la meciul cu Minaur Baia Mare!

Unirea Slobozia întâlnește în primul meci oficial din actualul sezon de Liga 2 pe Minaur Baia Mare. Deși, la prima vedere, pare un meci ușor cu o formație nou-promovată, lucrurile nu stau chiar așa.

Este o echipă venită din Liga 3, o necunoscută având în vedere lipsa unor meciuri disputate la rigorile eșalonului secund, iar antrenorul Costel Enache știe foarte bine acest lucru.

Fotbalul este singurul sport de echipă în care o echipă de Liga 3 poate câștiga în fața unei echipe din Liga 1. Decisiv este factorul mental, atunci când nu ești concentrat sută la sută, se echilibrează imediat diferențele de valoare. Am vorbit cu jucătorii mei și cred că au înțeles mesajul, sunt destul de maturi.”, crede antrenorul Costel Enache.

Avem în față un joc greu, meci de luptă cu un adversar bine pus la punct. Minaur Baia Mare este o echipă ce s-a întărit, cu zece achiziții foarte consistente. Dacă avem naivitatea să privim Baia Mare ca pe o echipă nou-promovată vom avea probleme. (COSTEL ENACHE, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Aș vrea să fim foarte atenți la ceea ce avem noi de făcut, să nu fim foarte setați pe adversari, adversari vor fi mulți și vor veni unul după altul. Dacă vom aplica lucrurile pe care le-am antrenat, le-am discutat și știm să le facem bine atunci avem șanse foarte mari pentru o victorie.”, a completat antrenorul principal al echipei.

Unirea Slobozia este pregătită pentru un campionat lung, de anduranță”

Tehnicianul care a preluat echipa după ce Adrian Mihalcea a semnat cu Chindia Târgoviște în Liga 1 este mulțumit de perioada de pregătire avută.

Deși par multe cinci-șase săptămâni, constat că niciodată nu îți ajunge timpul pentru a pune toate lucrurile la punct. Norocul meu este că am găsit o echipă omogenă, cu nucleul de bază de anul trecut. Jucătorii noi care au venit cred că sunt ce trebuie pentru echipa noastră, sunt jucători cu experiență, jucători inteligenți din punct de vedere tactic iar astfel putem să mai compensăm din lipsa de sincronizare sau omogenitate generală.”, spune Costel Enache.

Cred că suntem pregătiți, am avut o perioadă în care în cele mai multe dintre momente băieții au răspuns pozitiv dar, ca în orice activitate, mai avem și mici probleme sau puncte slabe, e inevitabil. (COSTEL ENACHE, antrenor principal UNIREA Slobozia)

Unirea Slobozia este pregătită pentru un campionat lung, de anduranță, chiar dacă numărul jucătorilor nu este foarte mare, dar fotbaliștii pe care îi avem sunt soluții reale pentru un prim 11. Nu văd nicio problemă în momentul în care ne vor lipsi unul sau altul dintre băieți, sunt convins că putem găsi soluții foarte bune încât să avem aceeași forță de joc.”, este optimist Enache.

Unirea Slobozia joacă vineri primul meci oficial din noul sezon. Cât costă biletul și de unde se poate procura

Related posts