Favorite Sport 

Costel Enache este noul antrenor principal al echipei Unirea Slobozia

Costel Enache a fost numit antrenor principal la Unirea Slobozia în locul lui Adrian Mihalcea, plecat la Chindia Târgoviște.

Costel Enache este noul antrenor principal al echipei Unirea Slobozia, conform anunțului postat luni pe pagina de Facbook a AFC Unirea 04 Slobozia.

Antrenorul care va conduce echipa în sezonul competițional 2022 – 2023 pentru a o duce din nou în play-off a semnat luni un contract cu Unirea.

Bine ai venit, Costel Enache! Costel Enache este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre. Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe realizări împreună!”, au scris cei de la AFC Unirea 04 Slobozia.

Anunțul numirii noului antrenor principal este însoțit de fotografii în care apare alături de Ilie Lemnaru, Marian Nohai și Laurențiu Radu, oficiali ai echipei.

Enache, la a patra echipă în Liga 2

Costel Enache a fost adus la Unirea Slobozia după ce Adrian Mihalcea, aureolat de parcursul de excepție al echipei în sezonul 2021 – 2022, a fost numit pe banca tehnică a echipei de Liga 1 Chindia Târgoviște.

Noul antrenor principal de la Unirea este la a patra echipă de Liga 2 în tot atâtea sezoane, potrivit celor de la liga2.prosport.ro.

Cu el pe bancă, Politehnica Iași a terminat pe locul 11 sezonul regular 2021 – 2022 și a ratat prezența în play-off, eșec care i-a adus și demiterea de la clubul moldav.

Anterior, în Liga 2, Costel Enache a stat pe banca celor de la Petrolul Ploiești (decembrie 2019 – august 2020) și a celor de la Universitatea Cluj (septembrie 2020 – mai 2021).

În cariera de antrenor, Enache a mai condus echipele Petrotub Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, CSMS Iași, Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra, FC Hermannstadt.

În perioada 2015 – 2016 a fost selecționerul naționalei U18 a României, iar în 2016 a fost selecționerul naționalei U19 a României. (FOTO: Răzvan Păsărică, sportpictures.eu)

Related posts