Administrație Favorite 

Costică de la Albești mai așteaptă. Guvernul nu l-a făcut prefect

Costică de la Albești, Marin Constantin în cartea de identitate, nu a fost numit prefect de Ialomița în ședința de miercuri a Guvernului României.

Costică de la Albești mai așteaptă până să primească fotoliul și privilegiile de șef al Instituției Prefectului Ialomița.

Dat ca sigur prefect până de Crăciun, Marin Constantin a rămas cu buza umflată și după ultima ședință a Guvernului.

Chiar dacă pe ordinea de zi pe erau anunțate numiri de prefecți și de subprefecți, la finalul ședinței s-a decis doar eliberarea din funcție a doi prefecți.

Este vorba de prefectul județului Dâmbovița și de prefectul județului Vrancea.

Costică de la Albești rămâne în joc de glezne

Dosarul cu documentele privind numirea lui Marin Constantin a ajuns la București încă de săptămâna trecută.

Deși PSD număra zilele până la numire pe degetele unei singure mâini, se pare că anumite probleme legate de relația contractuală anterioară a acestuia într-o funcție avută la Consiliul Județean Ialomița ține decizia de numire în loc.

Costică de la Albești s-a implicat activ în campania electorală a PSD pentru alegerile locale și parlamentare și a obținut la schimb promisiunea că, în sfârșit, va ajunge prefect de Ialomița.

Cum PSD nu a ajuns la guvernare, soldatului disciplinat din echipa lui Marian Pavel i s-a găsit rapid un post super-retribuit în echipa de consilieri personali ai președintelui Consiliului Județean Ialomița.

Nici nu se uscase bine cerneala pe confirmarea lui Marian Pavel ca șef al instituției publice când Marin Constantin obținea o poziție de consilier personal a șefului PSD Ialomița.

Ulterior, pentru a primi o leafă mai mare cu 20%, adică 13.000 lei pe lună, prin votul unanim al echipei de consilieri județeni PSD – PNL s-a înființat o funcție de director de cabinet.

Primită printr-o procedură de extremă urgență de Marin Constantin, cel care acum aspiră la funcția de prefect de Ialomița.

Dacă va fi numit, el îi va avea ca subprefecți pe liberalii Tonița Manea și Gheorghe Babagianu.

Related posts