Eveniment Favorite 

CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT LA URZICENI: Accident mortal, trei oameni au murit pe loc, patru sunt răniți, Plan Roșu de intervenție

Un accident mortal s-a produs la ieșirea din Urziceni spre Buzău. Două autoturisme în care se aflau șapte persoane s-au lovit. Trei dintre pasageri au murit pe loc.

Crăciun însângerat pe DN2, în apropiere de municipiul Urziceni. În jurul orelor 15.40 două autoturisme s-au lovit la ieșirea spre Buzău și au provocat un accident mortal.

Accidentul s-a soldat cu șapte victime și din acest motiv autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție în caz de accident cu victime multiple.

Două autoturisme s-au lovit în apropiere de Urziceni iar unul dintre ele s-a răsturnat. În total, șapte oamenii din cele două mașini au avut de suferit în urma impactului.

Din nefericire, pentru trei dintre ei nu s-a mai putut face nimic și s-a constatat decesul la locul accidentului.

Unul dintre cei patru răniți a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Urziceni iar celelalte trei vor fi duse pentru îngrijiri medicale la spitale din București.

ISU Ialomița a mobilizat la locul cumplitului accident mortal două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanță SMURD și 12 cadre.

Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit cu patru ambulanțe cu medic iar în sprijinul lor au venit o ambulanță din capitală și o aeronavă medicală.(FOTO: ISU IALOMIȚA)

Related posts