Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia, două victorii în două meciuri la Junioare 2 handbal feminin

CSM Unirea Slobozia merge perfect în campionatul de handbal feminin destinat junioarelor 2.

CSM Unirea Slobozia a obținut a doua victorie la handbal feminin, Junioare 2.

Echipa pregătită de Alexandru Ivan s-a impus pe teren propriu, după un meci de luptă, în fața formației CSS Galați, cu scorul de 30 – 28, după ce la pauză tabela a indicat 17 – 14 în favoarea gazdelor.

CSM Unirea Slobozia a controlat meciul de la un capăt la altul, a avut în permanență avantaj de tabelă, chiar și 6 goluri în plus la un moment dat.

Tinerele handbaliste puteau plăti însă scump relaxarea de la finalul confruntării, atunci când oaspetele au lăsat impresia că pot smulge in-extremis măcar un punct, dar, în cele din urmă, victoria a fost a echipei gazdă.

Pentru CSM Unirea Slobozia au marcat Oprea (8), Mateescu (7), Răileanu (5), Akpinar (4), Ciochinaru (2), Chirca (1), Trifa (1), Dumitrache (1) și Antohi (1).

„Mulțumim suporterilor noștri că au venit în număr mare alături de noi și ne-au susținut pe toată durata partidei. Le felicit pe fete pentru ambiția cu care au jucat și victoria le răsplătește cum se cuvine efortul făcut.”, a spus la final partidei antrenorul echipei.

Slobozencele ocupă locul 3 în seria a doua din campionatul de handbal feminin Junioare 2 după ce în primul meci oficial al sezonului au câștigat în deplasare cu HC Omer Constanța, scor 30 – 22.

CS Rapid București, CSS 1 Constanța și Unirea Slobozia sunt singurele echipe cu maxim de puncte, departajarea fiind făcută de golaveraj.

Pentru fetele antrenate de Alexandru Ivan urmează o deplasare grea, pe terenul echipei CSS 1 Constanța. (FOTO: FACEBOOK – Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia)

Related posts