Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia învinge greu echipa secundă CSM București

CSM Unirea Slobozia s-a impus cu 33 – 30 în fața CSM București, într-un meci din etapa 16 în Divizia A handbal feminin.

CSM Unirea Slobozia a câștigat greu în fața echipei secunde a super-campioanei din handbalul feminin românesc, CSM București.

Meciul a fost echilibrat din primele minute, atunci când a fost evident pentru cei doar 150 de spectatori prezenți că nu le va fi deloc ușor favoritelor să se impună.

Cu multe tinere de perspectivă, pline de ambiție și dornice să arate că la un moment dat pot face cu succes pasul la echipa de senioare, fetele de la CSM București s-au țintut scai de jucătoarele de la CSM Unirea.

La pauză gazdele au avut avantaj de două goluri (scor 17 – 15) iar finalul avea să le găsească în fața adversarelor cu trei goluri (scor 33 – 30).

Etapa viitoare este meciul decisiv pentru locul 2

Cu victoria de sâmbătă, CSM Unirea Slobozia a urcat pe locul 2 în seria A, cu un bilanț de 37 puncte, cu trei peste ACTIV Prahova Ploiești.

Prahovencele au însă două meciuri mai puțin disputate față de slobozence, ele urmând a juca în etapa 16 duminică, în deplasare, cu CSU Neptun Constanța.

Etapa viitoare va avea loc confruntarea directă dintre ACTIV Prahova Ploiești și CSM Unirea Slobozia, decisivă pentru stabilirea formației ce va termina sezonul pe locul 2.

Pentru echipa din Slobozia nu există decât varianta victoriei, una deloc ușoară având în vedere că adversarele au un bilanț excelent pe teren propriu: șapte victorii din șapte meciuri disputate!

Related posts