Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia, meci de totul sau nimic în Divizia A

CSM Unirea Slobozia, echipa feminină de handbal ce speră să joace din toamnă în Liga Florilor, este obligată să câștige cu CSM Slatina.

Echipa feminină de handbal CSM Unirea Slobozia are doar varianta victoriei în meciul de sâmbătă cu CSM Slatina.

În ultima partidă programată pe teren propriu, în sala „Andreea Nica” din Complexul Sportiv Municipal Slobozia, de la ora 11.00, trupa antrenată de Gheorghe Covaciu trebuie să depășească formația de pe primul loc, CSM Slatina.

Nu va fi deloc ușor, având în vedere că oaspetele de sâmbătă nu au pierdut vreun punct în cele 10 meciuri disputate. În tur, la Slatina, formația lui Covaciu a jucat de la egal la egal în prima repriză, încheiată cu handicap de un gol, dar a pierdut pe final la 7 goluri, scor 35 – 28 pentru CSM Slatina.

Aflate la trei puncte în spatele formației ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe și pe locul 4, primul sub linia ce permite calificarea în faza următoare a competiției, pentru gazde sunt vitale cele trei puncte puse în joc.

În eventualitatea unui succes cu oltencele, CSM Unirea ar egala la puncte formația din Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 3, și ar urca pe ultima treaptă a podiumului având în vedere că adversarele directe nu joacă în etapa de sâmbătă.

În ultima etapă acestea au o deplasare teribil de grea, pe terenul liderei de necontestat CSM Slatina, iar CSM Unirea Slobozia joacă pe terenul ultimei clasate, acolo unde, desigur, se va pune doar problema diferenței de scor, nu și a victoriei.

Related posts