Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia pierde din nou cu Activ Ploiești și tremură chiar și pentru locul 3

CSM Unirea Slobozia și-a luat adio de la primele două poziții în clasament în seria A din Divizia A de handbal feminin.

CSM Unirea Slobozia pierde din nou cu CS Activ Prahova Ploiești și tremură la gândul că poate pierde șansa de a merge la turneul final pentru promovarea în Liga Florilor.

Fetele pregătite de Gheorghe Covaciu au rezistat doar 50 de minute ritmului alert impus de gazdele care au arătat superior din punct de vedere fizic.

Cele două echipe apropiate valoric au mers umăr la umăr până cu zece minute înainte de finalul partidei, atunci când tabela de marcaj indica egalitate la 25.

O eliminare în tabăra oaspetelor, considerată drept dictată prea ușor de banca tehnică de la Slobozia, avea să încline decisiv balanța în favoarea fetelor de la CS Activ Prahova Ploiești.

Acestea și-au securizat victoria și, implicit, locul 2 în clasament, cu cinci goluri marcate până la finalul jocului și doar unul primit.

CS Activ Prahova Ploiești câștigă cu 30 – 26 și o învinge de două ori în campionat pe CSM Unirea Slobozia, după ce în tur s-a impus cu 26 – 23.

În clasamentul seriei A din Divizia A pe primele două locuri, cu câte 21 puncte, sunt CSM Slatina și CS Activ Ploiești, prima cu un meci mai puțin disputat, urmate cu câte 16 puncte de CSM Unirea Slobozia și ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

CSM Unirea Slobozia este obligată să câștige meciul din deplasare cu ACS Sepsi pentru a spera să ocupe la finalul campionatului locul 3 în ierarhie, ultimul ce asigură prezența la turneul final.

Conform regulamentului Federației Române de Handbal, la turneul final vor participa primele două clasate din cele două serii și cele mai bune două locuri 3 din seria A, seria B și seria C.

Related posts