Sport 

CSM Unirea Slobozia, prima victorie în actualul sezon competițional

CSM Unirea Slobozia a depășit echipa secundă Rapid București cu 36 – 23 într-un meci din Divizia A la handbal feminin.

CSM Unirea Slobozia și-a procurat prima victorie din actualul sezon competițional cu echipa de rezerve e primei divizionare Rapid București, campioana României la handbal feminin.

Formația care aspiră să ajungă din nou în Liga Florilor, surprinsă de apărarea exactă a vizitatoarelor, a avut zece minute grele, scor 5 – 5.

Au urmat însă șase goluri marcate la rând fără gol primit și la mijlocul reprizei scorul devenise 11 – 5, suficient cât să toarne plumb în încălțămintea adversarelor.

Până la odinhă diferența a crescut la 10 goluri și la pauză se știa deja numele echipei ce va câștiga partida, scor 21 – 10 pentru gazde.

Repriză secundă echilibrată

Repriza secundă a fost una care a abundat în aruncări de la 7 metri primite de ambele echipe pentru faulturi ori apărări în semicerc.

Deși era de așteptat un festival de goluri în poarta celor de la Rapid București, cei 100 de spectatori din tribune au asistat mai degrabă la un joc echilibrat, cu reușite alternând la ambele porți.

Scorul reprizei secunde, 15 – 13 pentru CSM Unirea Slobozia, vorbește de la sine despre viteza inferioară în care au ales să joace fetele antrenate de Constantin Frâncu.

Un antrenor care în multe momente și-a arătat prin gesturi largi nemulțumire, mai ales pe faza de apărare, atunci când jucătoarele sale au fost prea ușor depășite.

CSM Unirea Slobozia s-a impus cu 36 – 23 (DĂ CLICK AICI pentru galerie foto de la meci!) și cu trei puncte din două meciuri disputate ocupă locul 5 într-o serie cu 11 formații.

Urmează o deplasare la codașa Spartac București (două înfrângeri din două meciuri și un handicap la golaveraj de 54 de goluri), ocazie potrivită pentru alte 3 puncte acumulate dar și pentru îmbunătățirea bilanțului golurilor marcate.

Related posts