Administrație Eveniment Favorite 

Fetești: Auto-utilitară folosită la abandonarea neautorizată a deșeurilor, confiscată de autoritățile locale

Fetești: Municipalitatea face un apel la locuitori să sesizeze de urgență aruncarea de deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate.

Fetești: O autoutilitară folosită de un cetățean pentru a transporta și abandona saci cu gunoi pe un teren din municipiu a fost confiscată.

Polițiștii locali au surprins vineri o persoană în timp ce descărca dintr-o autoutilitară mai mulți saci cu deșeuri pe un teren situat pe raza localității.

Individul a fost identificat cu ajutorul celor de la Poliția Municipiului Fetești și a fost sancționat contravențional.

10.000 lei amendă pentru aruncare gunoiului

Pentru aruncarea deșeurilor într-un loc nepermis bărbatul a primit o amendă de 10.000 lei. La aceasta s-au mai adăugat sancțiuni contravenționale pentru lipsa documentelor și inspecția tehnică periodică a autoutilitarei expirată.

Ca măsură complementară, conform procedurilor legale, a fost dispusă confiscarea vehiculului folosit pentru aruncarea deșeurilor într-un loc neautorizat.

Abandonarea deșeurilor în spații neautorizate în acest sens se sancționează conform OUG 92/2021 cu privire la regimul deșeurilor.”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Aceștia le recomandă cetățenilor să respecte legislația privind deșeurile și îi roagă pe cei care observă situații în care persoane aruncă saci cu gunoi ori resturi de materiale de construcții în alte locuri decât cele amenajate să sune de urgență la numărul de telefon al Poliției Locale Fetești – 0722.449900. (FOTO: Poliția Locală Fetești)

Related posts