Eveniment Favorite Sport 

CSM Unirea Slobozia umple sala de sport în week-end cu două meciuri în două zile

CSM Unirea Slobozia, prin echipele de junioare 3 și cea de senioare, caută să obțină maxim de puncte în partidele de pe teren propriu.

Sala „Andreea Nica” din cadrul Complexului Sportiv Municipal Slobozia găzduiește sâmbătă și duminică două meciuri interesante în care sunt angrenate echipe de handbal feminin ale CSM Unirea Slobozia.

Sâmbătă, de la ora 14.00, Mădălina Topor și fetele pe care le pregătește la echipa de junioare 3 (foto) reiau campionatul după pauza de iarnă cu un meci dificil.

Aflate pe locul 7 în campionatul de Junioare 3, fetele de la CSM Unirea Slobozia vor să treacă de ACS Olympic RFH, echipă de pe locul 4 aflată la o distanță de șase puncte.

Echipa mare începe returul de le locul 3 în Divizia A

Duminică, de la ora 11.00, sala va vibra pentru un nou meci al echipei de senioare a Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia.

După ce și-au refăcut moralul și golaverajul într-o victorie cu ACS SPARTAC București (scor 56 – 9) pentru care nu a fost nevoie de cine știe ce efort, la Slobozia vine altă echipă de subsolul clasamentului.

ACS Unirea Dobroești, aflată pe penultimul loc în ierarhia Seria A din Divizia A de handbal feminin, nu poate emite pretenții în fața unor adversare care visează la promovarea în Liga Florilor la finalul acestui sezon competițional.

În tur, în chiar primul meci oficial din campionatul 2023 – 2024, CSM Unirea Slobozia a câștigat pe terenul ilfovencelor la o diferență de 10 goluri, scor 37 – 27.

Related posts