Eveniment Favorite Social Sport 

CSM Unirea Slobozia vă invită la „Fotbalul face bine”

CSM Unirea Slobozia și Liga Legendelor organizează miercuri, 7 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul municipal Slobozia, un eveniment caritabil.

CSM Unirea Slobozia vă invită la „Fotbalul face bine”, un eveniment caritabil prin care se încearcă strângerea de fonduri necesare susținerii achiziției de aparatură medicală pentru Secția de Onco-hematologie Pediatrică Fundeni.

Printre micuții care au nevoie urgentă de asistență medicală de cel mai înalt nivel se numără și Irene, doar unul dintre (prea) mulții copii cu probleme grave de sănătate ce-și caută vindecarea în sistemul medical românesc.

Liga Legendelor, Ialomița Legends și Naționala Voluntarilor, pe stadionul din Slobozia

Federația Română de Fotbal este partenerul Asociației Liga Legendelor, organizator alături de CSM Unirea Slobozia al evenimentului caritabil „Fotbalul face bine”.

Gică Hagi, Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Adrian Neaga, Dani Coman ori Eric de Oliveira sunt doar câteva dintre legendele fotbalului românesc ce vor participa la evenimentul de la Slobozia.

Fiecare bilet în valoare de 20 lei achiziționat reprezintă o donație iar toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru cumpărarea de aparatură medicală necesară Secției de Onco-hematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni.

Biletele la evenimentul caritabil ce va avea loc miercuri, 7 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul municipal Slobozia, POT FI CUMPĂRATE DE AICI!

Turneul caritabil este menit să vină atât în sprijinul pacienților pediatrici cu afecțiuni grave care necesită terapii medicale speciale, dar și al medicilor care de multe ori sunt nevoiți să trateze copiii în ciuda aparaturii insuficiente.”, precizează FRF.

Related posts