Administrație Favorite 

CU SUSŢINERE PSD IALOMIŢA: Daniel Crunţeanu este secretar de stat în Ministerul Agriculturii

DECIZIE. Daniel Crunţeanu a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii. El a fost propus de Comitetul Executiv PSD Ialomiţa şi susţinut pentru a prelua funcţia de senatorul Marian Pavel, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene.

Daniel Crunţeanu este secretar de stat în Ministerul Agriculturii, poziţie ocupată până în luna decembrie de Alexandru Potor, fost candidat PSD pe listele pentru alegerile parlamentare din 2016.

Senatorul Marian Pavel, omul desemnat să asigure şefia organizaţiei judeţene PSD după ce Marian Neacşu a fost dat afară din partid de preşedintele Liviu Dragnea, este cel care a reuşit să păstreze în judeţ funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

„Mă bucur că am păstrat funcţia la Ialomiţa!”

Rămasă vacantă, poziţia din Ministerul Agriculturii obţinută la începutul anului 2017 de organizaţia PSD Ialomiţa ca urmare a scorului electoral excelent scos în alegerile din 2016, a rămas tot la un ialomiţean. Meritul aparţine actualului preşedinte interimar, senatorul Marian Pavel, cel care le-a închis astfel gura detractorilor din partid care vor să preia şefia organizaţiei.

„Funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii a fost acordată organizaţiei PSD Ialomiţa după alegerile parlamentare din 2016. Prin demisia lui Alexandru Potor am cerut organizaţiei o nominalizare iar Comitetul Executiv l-a nominalizat pe Daniel Crunţeanu să fie propus pentru funcţia de ministru secretar de stat. El a lucrat foarte bine la AFIR şi experienţa în domeniu a fost unul dintre atuuri. Ştiu că au existat discuţii şi vreau să fie clar că numirea sa a fost făcută cu susţinerea CEX şi a preşedintelui organizaţiei judeţene Ialomiţa.”, a precizat pentru www.infoialomita.ro senatorul Marian Pavel.

Al doilea om în AFIR

Decizia de numire a lui Daniel Crunţeanu a fost luată zilele trecute în Guvern iar oficializarea s-a produs odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii semnată de premierul Viorica Dăncilă. Ministerul Agriculturii are astfel cinci secretari generali care-l ajută pe ministrul Petre Daea în implementarea măsurilor agricole finanţate cu fonduri europene dar şi de la bugetul de stat.

Daniel Crunţeanu este consilier judeţean PSD şi până la numirea în funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii a făcut parte din conducerea AFIR (Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale). El a fost în ultimii doi ani director general adjunct active fizice şi plăţi directe în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Consilierul judeţean PSD a asigurat coordonarea desfăşurării activităţilor direcţiilor din subordine şi a indeplinit atribuţiuni legate de lichidarea şi ordonanţarea cheltuieilor efectuate din bugetul FEADR şi prin Programele implementate de AFIR.

 

Related posts