Favorite Sport 

Cumperi bilet la meci și poți câștiga o minge de fotbal cu autografe!

Cumperi bilet la meciul de fotbal Unirea Slobozia – Universitatea Cluj și la pauza partidei poți câștiga o minge cu autografele fotbaliștilor!

Cumperi bilet la meci și poți pleca acasă cu o amintire de neprețuit!

La primul meci de pe teren propriu din play-off disputat de Unirea Slobozia, bărbații pot ajunge în tribune doar după ce cumpără un bilet în valoare de 10 lei.

Conducerea AFC Unirea Slobozia a decis că accesul în tribune la meciurile de pe teren propriu din play-off-ul Ligii 2 se face pe bază de bilet.

Excepție fac doamnele, domnișoarele, copiii și adolescenții sub 18 ani dar și posesorii de abonamente achiziționate la începutul sezonului competițional 2021 – 2022.

Minge cu autografe oferită prin tragere la sorți

Persoanele care cumpără bilet la meciul dintre Unirea Slobozia și Universitatea Cluj sunt rugate să-l păstreze pentru că pot câștiga un premiu.

La pauza meciului, una dintre seriile biletelor vândute se va dovedi cea norocoasă și-i va aduce posesorului biletului de acces în tribună o minge cu autografele fotbaliștilor de la Unirea Slobozia.

Alături de ei semnează și echipa de antrenori, în frunte cu antrenorul principal Adrian Mihalcea.

Seria biletului câștigător va fi anunțată de crainicul stadionului iar posesorul biletului va primi mingea cu autografe.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Universitatea Cluj este programat în etapa a doua din play-off în Liga 2, duminică, 3 aprilie, de la ora 13.30, pe stadionul municipal din Slobozia.

Biletele pot fi achiziționate joi, vineri și sâmbătă, între orele 8.00 – 19.00, de la sediul Clubului din incinta Complexului Sportiv Municipal Slobozia.

În ziua meciului, duminică, biletele pot fi cumpărate începând cu ora 11.00 de la casa de bilete de la intrarea în stadionul municipal.

Related posts