Eveniment 

URBAN Slobozia preia conducerea în războiul cu AMONIL Slobozia

URBAN Slobozia a reușit să blocheze în instanță executarea silită a conturilor de către AMONIL Slobozia.

URBAN Slobozia preia conducerea în războiul cu AMONIL Slobozia și blochează o executare silită în valoare de 5,5 milioane lei.

În plus, echipa de avocatură angajată de directorul general Adrian Stoicescu a reușit includerea în proces a documentelor din dosarul de executare silită inițiat de AMONIL Slobozia în anul 2006.

Adrian Stoicescu: „S-a făcut dreptate! Executarea silită este suspendată!”

Adrian Stoicescu nu-și ascunde satisfacția că a reușit să blocheze în instanță executarea silită a conturilor societății pe care o conduce.

S-a făcut dreptate! Executarea silită a fost suspendată! Am reușit pentru prima dată să includem în proces și documente din dosarul de executare silită inițiat în 2006.”, spune directorul general al SC URBAN SA Slobozia.

În aceste condiții, sunt șanse mari că măcar o parte din plata datoriei istorice de 16,5 miliarde lei vechi pe care AMONIL Slobozia susține că o are de recuperat de la operator să poată fi evitată.

Avantajul din disputa juridică-financiară dintre URBAN SA Slobozia și AMONIL Slobozia s-a mutat în curtea societății de apă-canal în care Consiliul Județean Ialomița este acționar majoritar.

Putem cere încetarea executării silite, putem face plângere disciplinară împotriva executorului judecătoresc pentru modul în care a gestionat această problemă și putem pune în discuție rejudecarea unor executări silite din dosarul inițial.”, a mai spus Adrian Stoicescu, citat de independentonline.ro.

Surse din Consiliul Județean Ialomița susțin că imediat după ce instanța a suspendat executarea silită cei de la AMONIL Slobozia și-ar fi exprimat dorința de a se întâlni cu reprezentanții acționarului majoritar al SC URBAN SA Slobozia în vederea negocierii sumelor de plată.

Related posts