Favorite Politică 

DECIZIE GUVERNAMENTALĂ: Premierul Viorica a pus-o subprefect de Ialomiţa pe Silica!

NUMIRE. În şedinţa de Guvern de astăzi, la propunerea premierului Viorica Vasilica Dăncilă, a fost numită în funcţia de prefect Silica Vali Tudor, fost viceprimar PSD al municipiului Feteşti. Eliberată din funcţie, Toniţa Manea se va întoarce, cel mai probabil, la Casa de Pensii Ialomiţa.

Guvernul României a parafat astăzi schimbarea subprefectului de Ialomiţa, o cerere expresă de mai bine de un an a organizaţiei PSD Ialomiţa condusă de Marian Neacşu, secretarul general al Partidului Social Democrat. Văzută cu ochi răi pentru că este soţia unui consilier judeţean PNL, Toniţa Manea a rezistat până la şedinţa de Guvern de astăzi când a fost emisă o hotărâre prin care s-a dispus încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect de Ialomiţa.

În aceeaşi şedinţă a fost emisă o altă hotărâre prin care se aprobă exercitatea, tot cu caracter personal, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Ialomiţa de către doamna Silica Vali Tudor. Aceasta a ocupat până la sfârşitul anului trecut funcţia de viceprimar al municipiului Feteşti, ea fiind şi lider al consilierilor municipali PSD, postură din care a intrat într-un conflict major cu primarul PSD Sorin Gafiţoi, cel care a ameninţat partidul că va demisiona din funcţia de primar dacă nu este lăsat în pace de către viceprimăriţă.

Speriaţi că în cazul unor alegeri anticipate vor pierde municipiul Feteşti în urma votului cetăţenilor nemulţumiţi că din vara anului 2016, data preluării mandatului, primarul PSD şi echipa sa nu au făcut mare lucru în localitate, şefii organizaţiei judeţene i-au promis o funcţie de subprefect doamnei Silica Vali Tudor în schimbul renunţării la scaunul de viceprimar. Aceasta a acceptat iar de astăzi este noul subprefect al judeţului Ialomiţa.

 

 

Related posts