Eveniment Favorite Social 

Delia Racu, câștigătoarea Trofeului Tinereții Amara 2023, debut muzical cu un videoclip

Delia Racu a lansat astăzi piesa „Te-am iubit cum am știut”, la scurtă vreme după ce fost cea mai bună pe scena Festivalului Amara.

Consiliul Județean Ialomița, Primăria și Consiliul Local Amara, Centrul Cultural “Ionel Perlea” Ialomița si Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ialomița, organizatorii prestigiosului festival Trofeului Tinereții Amara, anunță debutul muzical al Deliei Racu.

Este vorba de piesa „Te-am iubit cum am știut, compusă de binecunoscutul producător muzical Silviu Păduraru, al cărei videoclip a fost lansat luni dimineață.

Piesa „Te-am iubit cum am știut este o călătorie emoționantă pe tărâmul iubirii și al nostalgiei despărțirii, exprimată prin versuri puternice și armonii muzicale inovatoare.

Videoclipul, realizat de Cantemir Vieru, surprinde esența piesei și transpune ascultătorii într-o lume a emoțiilor profunde și a povestilor de iubire, oferind în egală măsură, un spectacol vizual captivant asupra locurilor, oamenilor și tradițiilor din județul Ialomița, județ gazdă al Festivalului concurs creator de artiști – Trofeul Tinereții Amara.

Oportunitatea unică de a lucra cu o echipă de profesioniști în vederea pregătirii debutului în cariera artistică i s-a deschis Deliei ca urmare a participării și câstigării „Trofeului Tinereții” la Festivalul – Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare.

Festivalul Amara, organizat anual de Consiliul Județean Ialomița,  este un eveniment de referință în peisajul muzical românesc, dedicat descoperirii și promovării noilor talente.

Cu o istorie bogată și o reputație solidă, festivalul oferă tinerilor talentați o platformă deosebită pentru a-și expune creațiile și a-și dezvolta cariera iar la ediția din acest an, Delia a reușit să impresioneze juriul de la Amara cu o voce remarcabilă și o prezență scenică magnetică.

Related posts