Favorite Sport 

Unirea Slobozia câștigă în deplasare și este lider în Liga 2

Unirea Slobozia s-a impus în meciul cu CSC Șelimbăr și rămâne singura echipă neînvinsă din Liga 2 în acest sezon.

„Unirea Slobozia merge pe terenul celor de la CSC Şelimbăr să câştige şi să urce pe primul loc în Liga 2!”, spunea Adrian Mihalcea imediat după victoria de pe teren propriu cu CSM Alexandria.

Antrenorul principal îşi dorea ca echipa sa să treacă de formaţia antrenată de Claudiu Niculescu şi să rămână astfel singura fără înfrângere din actualul sezon competiţional în al doilea eşalon fotbalistic.

Chirst Afalna, din nou gol de trei puncte

Meciul cu CSC Şelimbăr a început perfect pentru trupa lui Adrian Mihalcea. În minutul 6, la o fază prelungită de atac, mingea a fost trimisă în forţă de Ibrian în faţa careului mic iar atacantul Chirst Afalna (foto) a reluat spectaculos cu călcâiul şi a înscris.

Câteva minute mai târziu, gazdele rămân cu un om în minus, fundaşul Lumbu primind două cartonașe galbene în două minute, după faulturi asupra aceluiași Atanase.

Lovitura liberă execută de Constantin Toma în urma eliminării jucătorului de la CSC Șelimbăr a dus mingea cu boltă în bara transversală.

Unirea Slobozia a trecut apoi la un joc organizat în zona defensivă, reușind să oprească tentativele ofensive ale gazdelor.

În minutul 62 a avut emoții la gol marcat de Berisha însă reușita celor de la CSC Șelimbăr a fost anulată pentru că Monea s-a aflat în offside.

Oaspeții puteau pleca cu avantaj dublu pe tabelă însă șutul violent din unghi trimis cu zece minute înainte de final de Ibrian a lovit plasa laterală.

UNIREA Slobozia câștigă meciul cu CSC Șelimbăr și, cu 21 puncte din 9 etape, urcă pe primul loc în Liga 2.

Campionatul intră în pauza forțată de meciurile echipelor naționale așa încât următoarea partidă a trupei lui Adrian Mihalcea, ajunsă la un bilanț de șase victorii și trei remize, va avea loc în data de 21 octombrie, pe teren propriu, cu Steaua București.

Related posts