Politică 

DOBRE PÎRVU: „Vin la Primăria Fierbinţi-Târg să fac ce nu s-a făcut în ultimii nouă ani!”

CANDIDATURĂ. Dobre Pîrvu, omul desemnat de PNL pentru a intra în cursa electorală pentru funcţia de primar al oraşului Fierbinţi-Târg, şi-a depus astăzi dosarul cu documentele necesare cu un strănut şi cu un „Doamne, Ajută!” rostit din suflet.

Partidul Naţional Liberal l-a desemnat pentru a candida la Fierbinţi-Târg pe Dobre Pîrvu, omul care în anul 2008 câştiga la pas în primul tur al alegerilor locale dar care în turul doi avea să fie depăşit la doar câteva zeci de voturi de Iusein Iuksel, candidatul lui Gigi Becali la vremea respectivă. Anii au trecut, Iuksel a mai bifat un mandat întreg şi în perioada 2012 – 2016, de data aceasta ca soldat disciplinat PSD aflat în slujba necondiţionată a lui Vasile Silvian Ciupercă, dar s-a văzut deposedat de un al treilea mandat de primar după o sentinţă penală rămasă definitivă şi irevocabilă de condamnare la 4 luni închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 2 ani şi 4 luni. Drept pentru care funcţia a rămas vacantă şi la un an după alegerile locale din iunie 2016 cetăţenii cu drept de vot din oraşul Fierbinţi-Târg sunt chemaţi din nou la urne pe 11 iunie 2017 pentru a-şi alege primarul pentru următorii trei ani.

Emoţii şi semn de succes înainte de depunerea candidaturii

Cu puţin după ora 10.00 candidatul Dobre Pîrvu intra în sediul Primăriei Fierbin-Târg pentru a depune dosarul de candidatură, alături de Dragoş Soare, secretarul general al PNL Ialomiţa şi de consilierii judeţeni liberali George Constantin şi Sorin Fuerea. Cu aerul unui om obişnuit cu provocările şi gata să se înhame la munca grea care-l aşteaptă având în vedere modul în care se prezintă în acest moment oraşul aflat la o aruncătură de băţ de capitala României, „Dobrică”, aşa cum îl ştiu toţi localnicii de pe vremea când îi punea în posesie ca specialist cadastru la aceeaşi Primărie, a strănutat pe holul de la intrare. „Doamne, Ajută! Sper să fie un semn bun.”, a spus candidatul PNL.

De profesie inginer agronom, Dobre Pîrvu este născut, crescut şi trăit în Fierbinţi şi spune că vrea să devină primar pentru că doreşte binele localităţii: „În Fierbinţi Târg se bate pasul pe loc de nouă ani de zile, sunt foarte multe lucruri de făcut. Am venit cu gânduri curate, cu gânduri de a realiza ceva durabil pentru noi, pentru oamenii din localitate, lucruri de care să nu ne fie ruşine peste ani, nici nouă şi nici copiilor noştri. Fierbinţi-Târg are nevoie de o schimbare, are nevoie de lucruri normale. Avem nevoie de curăţenie în oraş, nu avem asfalt, nu avem canalizare, nu avem nici un fel de protecţie socială pentru categoriile mai puţin norocoase, nu avem o grădiniţă cu program prelungit, nu avem after-school, practic nu avem nimic.”

 

 

 

 

 

Related posts