Administrație Favorite 

Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia, infectat cu Covid-19

Dragoș Soare a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Edilul a precizat că s-a testat în urma unor simptome ușoare și că se simte bine.

Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia, s-a infectat cu Covid-19 și va sta în izolare cel puțin 14 zile dacă starea de sănătate nu se va agrava.

Din păcate, în data de 3 ianuarie am fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, motiv pentru care sunt in izolare timp de 14 zile. M-am testat pentru că aveam câteva simptome ușoare și mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situația să nu se agraveze în zilele următoare, dar, probabil, ce a fost mai rău a trecut.”, a transmis Dragoș Soare printr-o postare pe Facebook.

Infecția cu SARS-COV2 este un pericol real, care nu a trecut, deși rata de incidență în Municipiul Slobozia a scăzut destul de mult în ultima ptămână.” (DRAGOȘ SOARE, primar Slobozia)

Primarul municipiului reședință de județ a precizat că s-a testat în urma unor simptome ușoare de răceală și că în acest moment se simte bine.

M-am testat pentru că aveam câteva simptome ușoare și mă simt în continuare bine, starea mea de sănătate fiind una mai degrabă bună. Sper ca situația să nu se agraveze în zilele următoare, dar probabil că ce a fost mai rău a trecut.”, a adăugat Dragoș Soare.

Edilul le-a adresat cetățenilor municipiului Slobozia invitația de a se proteja împotriva Covid-19 și a anunțat că două centre de vaccinare sunt deja pregătite.

Vestea bună este că cele două centre de vaccinare care vor funcționa în Slobozia sunt pregătite să funcționeze și că în curând va începe vaccinarea pentru persoanele cuprinse în etapa 2. Vă doresc tuturor sănătate și să avem cu toții un an bun, în care comunitatea noastră să facă pași importanți în parcursul de dezvoltare pe care mi l-am propus pentru noi toți!”, a mai transmis primarul.

Related posts