Sport 

Unirea Slobozia schimbă liniile ca la hochei

Unirea Slobozia s-a despărțit de opt jucători din lotul începutului de campionat și a adus până acum un fundaș, doi mijlocași și un portar.

Unirea Slobozia și-a reluat miercuri antrenamentele, antrenorul Adrian Mihalcea, venit la echipă în luna decembrie, având la dispoziție în acest moment 24 de fotbaliști.

Cu obiectiv evident trecerea cu bine peste un sezon competițional marcat de rezultate dictate la „masa verde” din cauza infectărilor cu Covid-19, Unirea Slobozia a operat modificări importante în lot.

În urma discuțiilor cu echipa tehnică conducerea AFC Unirea 04 Slobozia a decis rezilierea de comun acord a mai multor contracte cu jucători ce au prins mai mult sau mai puțin minute pe teren în etapele scurse de la începutul campionatului.

Unirea Slobozia mulțumește jucătorilor Chebac Alexandru, Dumbrăvean Flavius, Muscă Alexandru, Unguru Daniel, Mihalache Ricardo, Tudor George, Stoianovici Adrian și Pocol Radu pentru toată perioada petrecută în tricoul galben – albastru!”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a echipei de fotbal.

Sunt fotbaliști din toate compartimentele echipei și, evident, doar cu un lot suficient de bine închegat numeric și calitativ evitarea retrogradării poate fi posibilă.

Primii patru jucători legitimați

Unirea Slobozia începe anul 2021 cu primii patru fotbaliști noi în lotul echipei. Este vorba de portarul Ciofu Denis, fundașul Trașcu Andrei și mijlocașii Vasile Bogdan și Ciobanu Marius.

Ciofu Denis este un portar tânăr, a împlinit 19 ani la cumpăna dintre ani, și a venit să joace în galben-albastru de la echipa de primă ligă Politehnica Iași.

Trașcu Andrei este un fundaș central care poate evolua și ca mijlocaș defensiv, jucător de picior drept în vârstă de 23 ani, împliniți în luna decembrie, fotbalist adus de la CS Mioveni.

Vasile Bogdan, mijlocaș defensiv în vârstă de 25 ani, a început fotbalul de performanță la Academia Gheorghe Hagi și a jucat apoi sub formă de împrumut la formații ca FCSB II, FC Voluntari și Chindia Târgoviște. A bifat un sezon la Dunărea Călărași, s-a întors la Chindia iar în 2019 și 2020 a evoluat la ASU Poli Timișoara.

Ciobanu Marius, este un mijlocaș de doar 17 ani venit de la echipa de primă ligă Academica Clinceni. Fotbalistul, apreciat de antrenorii care l-au avut în lot drept un fotbalist cu mari calități, a petrecut 10 ani la echipele de copii și juniori ale FCSB.

În sezonul 2019 – 2020 a ajuns la Academica Clinceni, echipă în care a debutat în Liga 1 într-un meci pierdut de formația sa împotriva echipei Dinamo București.

Toți cei patru fotbaliști au semnat angajamente valabile până la sfârșitul sezonului, cu posibilitatea de prelungire.”, au precizat oficialii echipei Unirea Slobozia.

Related posts