Eveniment Favorite Sport 

European Junior Championship 14&Under – Tennis Europe: România s-a calificat la turneul final

European Junior Champions 14&Under: România a învins Suedia și câștigă dreptul de participare la turneul final al competiției feminine de tenis de câmp.

European Junior Championship 14&Under – Tennis Europe și-a consumat a doua zi de competiție pe terenurile de tenis de câmp din municipiul Slobozia. (VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA MECIURILE ZILEI!)

Cea mai așteptată confruntare a zilei a fost cea dintre România și Suedia, echipa câștigătoare asigurându-și un loc la turneul final european ce va avea loc în Italia.

România s-a impus în ambele meciuri de simplu iar meciul de dublu care nu mai conta decât la nivel de palmares a fost câștigat de Suedia.

Este fantastic, ne-am calificat în finala europeană, este senzațional! Primul obiectiv a fost atins, acum să sperăm să învingem mâine (n.red. marți, 28 iunie) Marea Britanie.

Fetele au fost extraordinare. Au jucat excelent chiar dacă a fost foarte cald și astăzi. Probabil mîine, la finală, va fi și mai cald, plus că se va acumula și oboseala primelor două zile de competiție.

Avem un adversar greu, Marea Britanie este o echipă tare dar, pas cu pas, cu ambiție și dăruire, le trecem pe toate.”, a spus pentru infoialomita.ro, imediat după al doilea meci de simplu câștigat, Lucian Popa, antrenorul României.

România joacă finala cu Marea Britanie. Ambele echipe sunt calificate la turneul final

Cealaltă confruntare decisivă pentru calificarea la turneul final a fost una mult mai echilibrată, cu învingătoarea decisă după meciul trei, cel de dublu.

Marea Britanie a câștigat primul meci de simplu iar Ucraina a egalat după al doilea meci de simplu. În meciul de dublu echilibrul a fost fantastic în primul set, adjudecat de britanice cu 7 – 5. Jucătoatele din Ucraina au căzut fizic și Marea Britanie obține locul pentru turneul final.

Meciul pentru câștigătoarea turneului semifinal de la Slobozia dintre România și Marea Britanie se dispută marți, 28 iunie, de la ora 9.30, pe arena Tenis Con din Slobozia.

Rezultate complete European Junior Championship 14&Under – Tennis Europe, ziua a doua

România – Suedia 2 – 1

Marea Britanie – Ucraina 2 – 1

Bosnia-Herțegovina – Slovenia 0 – 3

Portugalia – Grecia 2 – 1

Programul meciurilor de marți, 28 iunie, de la ora 9.30 – European Junior Championship 14&Under – Tennis Europe

Bosnia-Herțegovina – Grecia (meci pentru locul 7)

Slovenia – Portugalia (meci pentru locul 5)

Ucraina – Suedia (meci pentru locul 3)

România – Marea Britanie (meci pentru locul 1)

Related posts