Agricultură Eveniment Favorite Social 

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești, duminica dedicată, în special, copiilor

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești se închide duminică, 3 septembrie, după o zi în care cei mici vor fi răsfățați.

FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești are un program de duminică dedicat, în special, copiilor, invitați alături de părinți să se bucure de o zi liberă petrecută în natură.

Organizatorii târgului agricol ce are loc la Slobozia îi invită de la ora 10.00 pe cei mici la zona dedicată special copiilor.

Timp de 4 ore aceștia pot afla lucruri inedite în cadrul lui Atelier pentru Copii în care vor fi evocate poveștile plantelor vindecătoare la „Școala mea, Natura”, într-un proiect susținut de Ameropa Grains.

De la ora 10.40, în zona de manej, un nou spectacol BASME CU CAI va încheia suita de evenimente în care caii au fost actorii principali, spectacole atât de apreciate de public în fiecare dintre zilele FarmConect România, ediția 2023.

Muzeul Național al Agriculturii își deschide Atelelier de împletit spice de la ora 11.30 iar o oră mai târziu, la același stand, doritorii pot participa la Atelier de modelat lut.

DĂ CLICK AICI pentru a afla locația FarmConect România, ediția 2023!

Related posts